Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Remek társaságban múlatta az időt Soros fia Párizsban

888.hu

2021.11.16. 14:40

Persze tudjuk: hálózat nem létezik.

 

November 11-e és 13-a között rendezték meg a párizsi békefórumot, ahol – mint már megszokhattuk tőle – Soros György nemzetközi tőzsdespekuláns fia, Alexander Soros is megjelent. A háromnapos rendezvényen számos vezető politikus és több Nobel-békedíjas is részt vett. Az idei konferencia témája többek között a világjárvány, a gazdasági újraindítás és a klímaváltozás volt.

Természetesen a Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) is képviseltette magát, Mark Malloch-Brown, a Soros-alapítvány elnöke és Emily Martinez, az egyik igazgató is beszédet tartott.

A fiatal trónörökös, Alex Soros a rendezvényt kihasználta egy kis smúzolásra, az Instagram-oldalára feltöltött fotók tanúsága szerint vezető politikusokkal barátkozott.

Rögtön itt is van egy közös fotó Emmanuel Macron francia elnökkel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alexander Soros, PhD (@alexsoros) által megosztott bejegyzés


Régi barátság az övék, 2019-ben a francia politikus az Élysée-palotában fogadta egy hivatalos vacsorán a milliárdos üzletember fiát.

Az ifjabb Soros a koszovói miniszterelnökkel, Albin Kurtival is eltöltött egy kis időt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alexander Soros, PhD (@alexsoros) által megosztott bejegyzés

Alex Soros az albán miniszterelnökkel, Edi Ramával szintén összefutott a francia köztársasági elnök hivatalos rezidenciáján rendezett fogadáson.

Testvérek az Élysée-palotában”

– írta a bejegyzéshez.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alexander Soros, PhD (@alexsoros) által megosztott bejegyzés

Egyáltalán nem véletlen, hogy a kisebbik Soros ilyen simán „letesóz” egy kormányfőt.

A XXI. Század Intézet tavalyi elemzéséből tudjuk, hogy Edi Rama hatalomra kerülésével Soros befolyása jelentősen megnőtt Albániában. A korábban Soros-ösztöndíjban részesülő baloldali politikust több szál is fűzi Soros Györgyhöz.

Rama a mai napig a helyi Soros-alapítvány kuratóriumi tagja, ezenfelül mind az első, mind pedig a jelenlegi felesége a Nyílt Társadalom Alapítvány – Albánia vezetőségi tagjaként tevékenykedett.

Emellett a kormány több tagja is a Soros által támogatott Mjaft! nevű civil szerveződéshez köthető. A jó viszonynak köszönhetően a milliárdos az országban lezajlott igazságügyi reform lebonyolításában is fontos szerepet játszott, aminek kapcsán Soros az amerikai külügyminisztériumhoz köthető Nemzetközi Fejlesztési Ügynökség (USAID) 9,5 millió dolláros keretéből komoly összegeket felhasználva segítette a Justice for All (Igazságot mindenkinek) kampányt, aminek célja az igazságszolgáltatás az Edi Rama által vezetett szocialista kormány befolyása alá helyezése volt.

Edi Rama gyakran találkozik a Soros klánnal.

Szeptember végén például New Yorkban tárgyalt Soros Györggyel.

Forrás: Edi Rama, Facebook

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére