Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros alapítványának egyik vezetője elkapta a majomhimlőt a New York-i Pride-on

888.hu

2022.07.26. 11:55

A társadalom a hibás szerinte.

 

A brit The Guardian című lap egy meglehetősen részletes beszámolót közölt egy majomhimlős betegről,

aki történetesen a Soros György által alapított Nyílt Társadalom Alapítványok egyik osztályvezetője.

 

A The Guardian beszámolójában Sebastian Köhn elárulta, hogy

nemcsak majomhimlőt, hanem egy szexuális úton terjedő betegséget, a gonorrhoea-t is elkapta, miután a Pride hétvégéjén több férfival is szexuális kapcsolatot létesített.

 

A 39 éves Köhn saját bevallása szerint a majomhimlő járvány kitörését a kezdetektől fogva figyelte, ugyanis az elmúlt években a munkája révén elsősorban a szexuális és reproduktív egészségre és jogokra összpontosított.

A fiatalember tudta, hogy a majomhimlő valós veszélyt jelent, ennek ellenére nem zavartatta magát, hogy több emberrel is lefeküdjön. Aztán amikor megtörtént a baj, elkezdte a felelősséget az egészségügyi rendszerre hárítani.

Mint mondta, szerette volna beoltatni magát, azonban nem kapott időpontot. Tesztet viszont sikerült intéznie magának, ugyanis pozitív teszt nélkül nem kaphatta meg a megfelelő gyógyszereket. Azt viszont felrótta az New York-i egészségügyi rendszernek kritikaként, hogy a gonorrhoea pozitív tesztjét hamarabb készhez kapta. Négy napba telt, mire felhívták a majomhimlő teszt eredményével. Illetve az se tetszett neki, hogy semmiféle kontaktkutatást nem végeztek nála.

 

Eléggé aggódom, hogy közel vagyunk ahhoz a ponthoz, hogy ez egy újabb járványos betegség legyen, különösen a meleg férfiak körében, ha még nem léptük át ezt a pontot. Aggódom, hogy örökre itt ragadunk ezzel a betegséggel.”

– fogalmazott Köhn.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére