Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros és Zuckerberg támogatta szervezetek lobbiznak a bűnözők szabadon engedéséért

888.hu

2022.03.30. 21:00

Soros Györgyhöz és Mark Zuckerberghez köthető szervezetek lobbiznak azért, hogy a bűnözés növekedését eredményező „reformok” megmaradjanak.

 

New York-ban még 2019-ben elfogadtak egy úgynevezett óvadék-reformot, melynek lényege, hogy súlyos bűncselekménnyel vádolt személyeket szabalábra helyezhetnek a tárgyalásukig óvadék nélkül.

A következő bűncselekmények elkövetőit engedik szabadon a reform óta óvadék nélkül (a teljessé igénye nélkül):

  • szándékos emberölés
  • Súlyos testi sértés közúti járművel
  • Nemi közösülés elősegítése gyermekkel
  • Szexuális bűnelkövetőként való nyilvántartásba vétel elmulasztása
  • Terrorizmussal való fenyegetés

 

A Breitbart összegyűjtötte, hogy mennyivel nőttek a bűnözési ráták.

A legfrissebb városi bűnügyi statisztikák azt mutatják, hogy bár a gyilkosságok száma csökkent az előző év azonos időszakához képest, a nemi erőszak 24 százalékkal, a rablások 46 százalékkal, a súlyos lopások közel 60 százalékkal, a súlyos autólopások 85 százalékkal, a közlekedési bűncselekmények pedig több mint 70 százalékkal nőttek – írja a lap.

Ezzel kapcsolatban már a polgár mester felszólalt.

„A világ legfontosabb városa a világ szemében nevetségessé vált. És városunk működésképtelensége az egész országra kiterjedt” – mondta Eric Adams, New York demokrata párti polgármestere a héten a New York-i rendőrség (NYPD) több száz rendőréből álló tömeg előtt. Beszédében a polgármester buzdította a rendőröket, hogy töretlen lelkesedéssel üldözzék a bűnt. A rendőrök azonban hiába visznek be valakit, ha azt minden gond nélkül szabadon engedik utána.

A katasztrofális bűnügyi helyzetre való tekintettel az állam demokrata (!) kormányzója kezdeményezte, hogy szigorítsanak kicsit a szabályokon.

Eszerint lehetővé tennék a bírák számára, hogy az óvadékot a korábbi büntetett előélet alapján állapítsák meg valamint a visszaeső bűnelkövetők és a fegyverrel kapcsolatos bűncselekmények óvadékra való jogosultságáról dönthessenek.

Még ez sem segítene teljesen visszaszorítani azt, hogy a bűnelkövetőket ne engedjék gyakorlatilag azonnal szabadon, de már segítség a rendőröknek.

Ezeket a módosítási terveket azonban több szervezet is támadja, melyek Soros Györgyhöz és a Facebook-ot alapító Mark Zuckerberghez kötődnek.

Soros oldaláról a Center for American Progress, Center for Popular Democracy, United We Dream és MoveOn, Zuckerberg oldaláról pedig az FWD.us ellenzi, hogy bármilyen módosítás hajtsanak végre.

Szerintük a mostani „reformok” jók.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére