Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros és Zuckerberg támogatta szervezetek lobbiznak a bűnözők szabadon engedéséért

888.hu

2022.03.30. 21:00

Soros Györgyhöz és Mark Zuckerberghez köthető szervezetek lobbiznak azért, hogy a bűnözés növekedését eredményező „reformok” megmaradjanak.

 

New York-ban még 2019-ben elfogadtak egy úgynevezett óvadék-reformot, melynek lényege, hogy súlyos bűncselekménnyel vádolt személyeket szabalábra helyezhetnek a tárgyalásukig óvadék nélkül.

A következő bűncselekmények elkövetőit engedik szabadon a reform óta óvadék nélkül (a teljessé igénye nélkül):

  • szándékos emberölés
  • Súlyos testi sértés közúti járművel
  • Nemi közösülés elősegítése gyermekkel
  • Szexuális bűnelkövetőként való nyilvántartásba vétel elmulasztása
  • Terrorizmussal való fenyegetés

 

A Breitbart összegyűjtötte, hogy mennyivel nőttek a bűnözési ráták.

A legfrissebb városi bűnügyi statisztikák azt mutatják, hogy bár a gyilkosságok száma csökkent az előző év azonos időszakához képest, a nemi erőszak 24 százalékkal, a rablások 46 százalékkal, a súlyos lopások közel 60 százalékkal, a súlyos autólopások 85 százalékkal, a közlekedési bűncselekmények pedig több mint 70 százalékkal nőttek – írja a lap.

Ezzel kapcsolatban már a polgár mester felszólalt.

„A világ legfontosabb városa a világ szemében nevetségessé vált. És városunk működésképtelensége az egész országra kiterjedt” – mondta Eric Adams, New York demokrata párti polgármestere a héten a New York-i rendőrség (NYPD) több száz rendőréből álló tömeg előtt. Beszédében a polgármester buzdította a rendőröket, hogy töretlen lelkesedéssel üldözzék a bűnt. A rendőrök azonban hiába visznek be valakit, ha azt minden gond nélkül szabadon engedik utána.

A katasztrofális bűnügyi helyzetre való tekintettel az állam demokrata (!) kormányzója kezdeményezte, hogy szigorítsanak kicsit a szabályokon.

Eszerint lehetővé tennék a bírák számára, hogy az óvadékot a korábbi büntetett előélet alapján állapítsák meg valamint a visszaeső bűnelkövetők és a fegyverrel kapcsolatos bűncselekmények óvadékra való jogosultságáról dönthessenek.

Még ez sem segítene teljesen visszaszorítani azt, hogy a bűnelkövetőket ne engedjék gyakorlatilag azonnal szabadon, de már segítség a rendőröknek.

Ezeket a módosítási terveket azonban több szervezet is támadja, melyek Soros Györgyhöz és a Facebook-ot alapító Mark Zuckerberghez kötődnek.

Soros oldaláról a Center for American Progress, Center for Popular Democracy, United We Dream és MoveOn, Zuckerberg oldaláról pedig az FWD.us ellenzi, hogy bármilyen módosítás hajtsanak végre.

Szerintük a mostani „reformok” jók.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére