Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ugyanazok sivalkodnak a pedofilellenes törvény miatt, mint anno a migráció miatt

888.hu

2021.07.09. 17:00

Mivel tudjuk, hogy hálózat nem létezik, ezért minden bizonnyal a véletlen műve, hogy éppen ugyanazok a Soros Györgyhöz köthető szervezetek indítottak ismét támadást Magyarország ellen, amelyek annak idején a migráció miatt is nekiestek hazánknak.

Amióta június 15-én a magyar Országgyűlés elfogadta a pedofilellenes törvényt, valóságos nemzetközi össztűz zúdult Magyarországra. Mindössze azért, mert

a gyermekek védelme érdekében egy olyan törvénycsomag került elfogadásra, amely a gyerekek és a szülők jogai mellett áll ki, a pedofilok ellenében.

Természetesen ahogy arra számítani lehetett, a pedofilellenes törvény apropóján megmozdult a teljes Soros-hálózat is.

Első lépésben a tőzsdespekuláns pénzügyi támogatását élvező álcivil szervezetek a törvényt homofóbtörvénynek, illetve melegellenes törvénynek kezdték hazudni, annak ellenére, hogy az legkisebb mértékben sem irányul a homoszexuális emberek ellen, és nem is vonatkozik a 18 év felettiekre.

A lejáratókampányban ismét feltűnt Soros karmestere, Gerald Knaus.

A Magyar Nemzet számolt be róla, hogy a Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) egykori ösztöndíjasa, a Soros Györgyhöz köthető European Stability Initiative (ESI) elnöke, a spekuláns lobbistája Twitter-bejegyzésben kelt ki az UFEA ellen, mivel az megtiltotta, hogy a müncheni aréna politikai okokból szivárványszínű kivilágítást kapjon a német-magyar focimeccs idején.

Soros embere egyébként az RTL Klub LMBTQ-propagandájával is meglehetősen elégedett.

Ahogy arra számítani lehetett Brüsszelben is nekimentek a pedofilellenes törvénynek.

Szerdán órákon át tartó vita zajlott Magyarországról és Soros György megbízható szövetségesei is felszólaltak Strasbourgban. Beszélt többek között, Guy Verhofstadt, Věra Jourová, Iratxe García Perez, Juan Fernando López Aguilar, Sophie in 't Veld is. A hazai baloldal részéről Dobrev Klára, Cseh Katalin és Donáth Anna követelte Magyarország megbüntetését ismét.

Csütörtökön aztán nem történt meglepetés, 459 szavazat, 147 ellenszavazat és 58 tartózkodás mellett az Európai Parlament elfogadta a Magyarországot elítélő állásfoglalását a gyermekvédelmi törvény kapcsán.

Brüsszel azt akarja, hogy az LMBTQ-aktivistákat beengedjék az iskolákba és az óvodákba

– erről már Orbán Viktor miniszterelnök beszélt Belgrádban. Orbán Viktor azt mondta, hazánk ezt visszautasítja, az európai alapszerződések szerint ez nyilvánvalóan nemzeti hatáskörbe tartozó kérdés. A kormányfő hozzátette: itt a brüsszeli bürokratáknak nincs semmi keresnivalójuk.

A csütörtöki Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta: a gyermekvédelem azt jelenti, hogy Brüsszel hiába akarja elérni, hogy LMBTQ-aktivistákat engedjünk be az óvodákba, iskolákba. Mi erre nem vagyunk hajlandóak. Természetesen Magyarország mindenkinek a méltóságát tiszteletben tartja. A magyar kormánynak semmi dolga nincs azzal, hogy felnőttként ki miként éli az életét, ha a jogszabályokat betartja. De a gyermekvédelem állami kötelezettség, felelősség. Ezt nemcsak a magyar alaptörvény határozza meg, hanem az EU charta is, amely a 11. szakaszban kimondja, hogy a gyermekek nevelésének feladata elsősorban a szülő kötelezettsége, és ez nemzeti hatáskörbe tartozó kérdés.

Felettébb érdekes, hogy a pedofilellenes törvény miatt indított lejárató kampányt ugyanazok a szervezetek csinálják, amelyek pár éve a migráció miatt szervezkedtek a magyar kormány ellen.

Az is érdekes, hogy ezek mind Soros Györgyhöz köthetőek. Mutatjuk is ezeket, a teljesség igénye nélkül.

Amnesty International

A szervezet Facebook-oldala tele van LMBTQ-propagandával.

A borítóképükön a parlament épülete látható, mögötte a szivárványos zászlóval.

2016-ban a szervezet például egy közleményében arról értekezett, hogy műholdfelvételeken is látható, ahogy Magyarország kizárja a „menekülteket”.

Mindenki kedvenc jogvédő szervezete kiemelt helyen szerepel Soros György ranglistáján. A magyarországi szervezet tavalyi adománygyűjtési beszámolója szerint a „Nemzetközi Mozgalomtól 2020-ban összesen 112,8 millió Forint támogatást kaptunk, ideértve a korábbi évekről elhatárolt támogatásokat is”.

Az Amnesty International Limited csak 2019-ben majdnem másfél millió dollárt szerzett a Soros-alapítványtól.

Helsinki Bizottság

Ennek az álcivil szervezetnek a közösségi oldala is szivárványos tartalmakkal van tele.

De azért migránssimogatásra is jut egy-két bejegyzés.

A Helsinki Bizottság sem panaszkodhat, a Nyílt Társadalom Alapítványok nyilvántartása szerint minden évben jól járnak:

  • 2019-ben 850 ezer dollárral (245,2 millió forint),
  • 2018-ban 50 ezer dollárral (14,4 millió forint),
  • 2016-ban 610 ezer dollárral (176 millió forint) sikerült lehúzniuk Sorosékat.

Human Rights Watch

Ez a remek Soros-szervezet ott rúg bele Magyarországba, ahol csak tud.

Twitter-oldalukon megtolták egy kicsit a lejárató kampányt hazánk ellen.

De emlékezetes, hogy 2015-ben arról írtak jelentést, hogy

a magyar határkerítés nem oldja meg a migráció problémáját, viszont azzal fenyeget, hogy a menekültek Szerbiában ragadnak, ahol gyakran bántja őket a rendőrség.

A Human Rights Watch szintén szerepel Sorosék kifizetési listáján:

2018-ban 275 ezer dollárt (81,7 millió forint) kaptak.

TASZ

A Társaság a Szabadságjogokért Facebook-oldalán is pörög az LMBTQ-propaganda.

A szervezet néhány évvel ezelőtt vadul tiltakozott a Stop Soros nevű törvénycsomag elfogadása ellen. A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) ügyvezető igazgatója, Kapronczay Stefánia a FüHünek adott interjújában kimondta a lényeget:

meg kell akadályozni a bevándorlásellenes törvénycsomag elfogadását!

Ha van hazai szervezet, amely kegyetlenül ki van tömve Soros-dollárral, akkor az a TASZ. Mutatjuk is:

  • 2020: 103,1 millió forint,
  • 2019: 71,8 millió forint,
  • 2018: 53,4 millió forint,
  • 2017: 64,7 millió forint.
Az egybeesés minden bizonnyal csak a véletlen műve.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére