Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

11 éves kislányokat szexualizált a Netflix

888.hu - V4NA

2020.08.22. 11:30

Rendkívül helytelen módon reklámozott egy olyan filmet a Netflix, aminek a főszereplői 11 éves kislányok. A gyerekek kompromittáló öltözetben és pózokban szerepeltek a plakátokon, ami miatt többen is azt mondták, hogy a film a pedofíliát reklámozza. A film eltávolítása érdekében petíció is indult, amit már több mint százezren aláírtak, a Netflix pedig elnézést kért a helytelen ábrázolás miatt.

A V4NA nemzetközi hírügynökség beszámolója szerint elnézést kellett kérnie a Netflixnek azért, mert rendkívül felkavaró és helytelen módon reklámozta a Mignonnes (Cuties) című francia filmet. A film a Netflix előzetes leírása alapján egy 11 éves, fekete bőrű, muszlim kislányról szól, akinek nagyon megtetszik egy twerkelő tánccsoport, ahol „érzéki” táncot lehet tanulni.

A filmben ráadásul a The Post Millennial beszámolója szerint a kislányok pénzt lopnak, ármánykodnak, és megtapasztalják azt a hamis hírnevet is, amit a testük mutogatásával érnek el a közösségi médiában.

Ehhez olyan plakátot is gyártottak a Netflixnél, amin a kislányok felnőtteknek való pózban és ruhában szerepelnek, ez pedig sokaknál kiverte a biztosítékot. Közben ráadásul a francia plakátokon a kislányok egyszerűen csak az utcán mennek bevásárlószatyrokkal, amolyan gyerekesen jól érezve magukat.

Sokak szerint egyenesen a pedofíliát reklámozza a film, illetve szexualizálja a mindössze 11 éves kislányokat. A film eltávolítása érdekében már petíció is indult, amit több mint 140 ezren írtak alá eddig.

Mindeközben a Netflix nemcsak bocsánatot kért, hanem meg is változtatta a filmről szóló leírást. Korábban azt lehetett olvasni, hogy a főszereplő kislány, Amy teljesen beleszeret egy twerkelő tánccsoportba, és elkezdi felfedezni a nőiességét a családi hagyományokkal szembemenve, illetve szerepelt az érzéki, buja tánc kifejezés is a leírásban. Most viszont már csak azt írják a filmről, hogy Amy elkezd lázadni a családja konzervatív hagyományai ellen, és nagyon megtetszik neki egy szabadelvű tánccsapat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére