Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A chicagói állami iskolákban azt tanítják, hogy a nemiség csak kitaláció

888.hu

2022.01.30. 21:00

A chicagói állami iskolák (CPS) kötelező tanári továbbképzésén azt tanítják, hogy a nemek társadalmilag konstruáltak, és fegyelmivel fenyegetik azokat meg azokat a munkatársakat, akik nem a diákok által preferált nemi névmást használják – mondta el több tanár a Fox Newsnak.

 

A „Transznemű, nem bináris és nemi szempontból nem konform diákok támogatása” című diavetítés arra oktatta a tanárokat, hogy

mindenkinek több, egymást átfedő identitása van„, és hogy ”a nemek társadalmilag konstruáltak, vagyis a társadalomban élő emberek hozták létre és kényszerítették ki őket.„

 

”A tanuló átmenetéről a szülővel vagy gondviselővel a tanuló kifejezett beleegyezése nélkül nem szabad beszélgetni„ – folytatódik a képzés, ami

arra kötelezi a tanárokat, hogy a szülők előtt titokban tartsák a mentális egészséggel kapcsolatos létfontosságú információkat.

Ahogy a Child & Parental Rights Campaign, Inc. rámutat, az iskolai ”aktivisták azzal fenyegetik a szülőket, hogy vagy beleegyeznek ezekbe a nemi kezelésekbe, vagy a gyermekük öngyilkos lesz.„

Ezek mellett egy tanár azt is elmondta: ”A tanuló nevének, nemi megjelölésének vagy névmásának megváltoztatásához nem szükséges szülői beleegyezés. Emiatt pedig chicagói tanári pályafutásom legetikátlanabb aspektusa az, hogy egy szülőre nézek, és más nevet és nemet használok egy diák számára, mint amit a diák az iskolában használ, több tucat tanár és több száz osztálytárs előtt„.

A tanár tovább magyarázta, hogy a CPS valójában bátorítja a diákok eltérő névmáshasználatát,

és a diákok tudják, hogy ”különleges figyelmet„ kapnak, ha így tesznek. ”Van egy ünnepi hangulat, ami a diákokat a különböző névmások és nemi identitások használatára ösztönzi, amiről tudják, hogy különleges figyelmet és gratuláló megjegyzéseket kapnak a felnőttektől„– írta meg a Breitbart.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére