Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az amerikai légierőt is elérte a woke-izmus

888.hu

2022.04.20. 10:40

Az egyetemek után, már a légierőnél is a „biztonságos terek” létrehozásán dolgoznak.

 

Az amerikai légierő vezetőinek nemrégiben kiadott feljegyzése feltárta, hogy a hadsereg „biztonságos tereket” akar létrehozni, ahol az újoncok „egészséges beszélgetésen” vehetnek részt és „megoszthatják egymással a nézőpontjaikat”. A Washington Free Beacon által megszerzett feljegyzést Joanne Bass törzsőrmester és Charles Brown Jr. vezérkari főnök küldte a „parancsnoki csapatoknak és a feletteseknek”.

 

„E kulturális váltás további előmozdítása érdekében a vezetők minden szinten megbízást kapnak arra, hogy az egyes pilóták jólétének fokozására szánt időt kiemelten kezeljék, miközben egységet építenek a csapataikon belül.”
– olvasható a feljegyzésben.

A feljegyzés arra bátorította a pilótákat, hogy

osszák meg egymással a perspektíváikat és az élet tanulságait, beszéljék meg, milyen értékek vezérelik őket, és hogy mi a csapatuk célja.”

 

A biztonságos terek létrehozása a katonai tagok számára szervezett inkluzív és sokszínű képzések megvalósítására irányuló intézkedéseket követi.

Márciusban például

a hadsereg például előírta katonáinak, hogy a nemi identitásról és a névmásokról szóló képzésen vegyenek részt.

 

A tervezettben azt írják, hogy:
„Szándékosan kell minden szinten megteremteni a bizalmat és az összetartozást. Továbbra is nyitottak leszünk, figyelmet mutatunk, értékeljük a különbségeket, és igyekszünk megérteni a különböző nézőpontokat.”
Végső soron a Légierő arra törekszik, hogy a program
„az alapszintű tevékenységünk részévé és a légierő életmódjának természetes aspektusává váljon” – írta meg a The Post Millenial.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére