Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az amerikai légierőt is elérte a woke-izmus

888.hu

2022.04.20. 10:40

Az egyetemek után, már a légierőnél is a „biztonságos terek” létrehozásán dolgoznak.

 

Az amerikai légierő vezetőinek nemrégiben kiadott feljegyzése feltárta, hogy a hadsereg „biztonságos tereket” akar létrehozni, ahol az újoncok „egészséges beszélgetésen” vehetnek részt és „megoszthatják egymással a nézőpontjaikat”. A Washington Free Beacon által megszerzett feljegyzést Joanne Bass törzsőrmester és Charles Brown Jr. vezérkari főnök küldte a „parancsnoki csapatoknak és a feletteseknek”.

 

„E kulturális váltás további előmozdítása érdekében a vezetők minden szinten megbízást kapnak arra, hogy az egyes pilóták jólétének fokozására szánt időt kiemelten kezeljék, miközben egységet építenek a csapataikon belül.”
– olvasható a feljegyzésben.

A feljegyzés arra bátorította a pilótákat, hogy

osszák meg egymással a perspektíváikat és az élet tanulságait, beszéljék meg, milyen értékek vezérelik őket, és hogy mi a csapatuk célja.”

 

A biztonságos terek létrehozása a katonai tagok számára szervezett inkluzív és sokszínű képzések megvalósítására irányuló intézkedéseket követi.

Márciusban például

a hadsereg például előírta katonáinak, hogy a nemi identitásról és a névmásokról szóló képzésen vegyenek részt.

 

A tervezettben azt írják, hogy:
„Szándékosan kell minden szinten megteremteni a bizalmat és az összetartozást. Továbbra is nyitottak leszünk, figyelmet mutatunk, értékeljük a különbségeket, és igyekszünk megérteni a különböző nézőpontokat.”
Végső soron a Légierő arra törekszik, hogy a program
„az alapszintű tevékenységünk részévé és a légierő életmódjának természetes aspektusává váljon” – írta meg a The Post Millenial.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére