Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

5 éves gyerekeknek készítenek meztelen színházi előadást

888.hu

2022.04.10. 10:30

Egy színházi csoport az Egyesült Királyságban úgy gondolja, hogy a legjobb módszer a gyerekek szexről való tanítására az, ha meztelenre vetkőznek a színpadon a gyerekek és szüleik előtt.

 

A The Guardian által készített előzetesben a produkciós cég szerint a műsor szándékosan csak a szex és a kapcsolatok pozitívumait tárgyalja.

A csatorna a szexuális felvilágosítás témájának progresszív megközelítését dicséri.

 

A Tobacco Factory Theaters művészeti igazgatója, mielőtt felsorolná a névmásokat és leírná a fizikai megjelenését a vak nézők számára, elmondja, hogy cége segít abban, hogy a The Family Sex Show májusban Bristolba jöjjön. Ezután a videóban a beszélő átvált a ThisEgg művészeti igazgatójára, Josie-ra, aki a „she” és „her” névmásokat használja. Leírja, hogyan néz ki, mielőtt bemutatkozik, mint aki már néhány éve készíti a The Family Sex Show-t. Világossá teszi a nézők számára, hogy a csoport ellentmondásos bemutatójának lényege a szexuális felvilágosítás témáját körülvevő „nyílt beszélgetések”.

Vagyis: A Family Sex Show célja, hogy szexuálisan explicit témákról beszéljen a fiataloknak.

 

„Reméljük, hogy a műsor egyfajta adalék a kreatívabb vagy alternatívabb párkapcsolati és szexuális felvilágosításhoz, ami jelenleg mindenféle formában létezik, és azt hiszem, tényleg olyan műsort akartunk készíteni, amire mi is vágytunk, amikor fiatalabbak voltunk, és felnőtt énünk egy része is úgy érezte, vagy úgy érzi, hogy most is szükségük van rá, és főleg, ha ismerjük a testünket, akkor ismerjük a jogainkat.”
– mondta el az egyik rendező.

A Tobacco Factory Theatres egyik menedzsere szerint

a szexről szóló előadás felnőtteknek, de „5 éves illetve 5 évnél idősebb” gyerekeknek is szól

– írta meg a The Post Millennial.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére