Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A BBC megvédi a szerkesztőségét a transzlobbival szemben

888.hu

2021.10.28. 16:50

Az LMBTQ-imádóknak most éppen az a bajuk, hogy a BBC megírta, hogy a „ciszleszbikusokat” rendszeresen zaklatják a transznemű leszbikusok.

 

A BBC megvédte szigorú szerkesztői eljárásait, miután az egyik cikküket LMBTQ-lobbisták „transzfóbnak” bélyegezték, ami szerintük egy ismert „transzellenes” csoport hibás felmérésére támaszkodott.

A BBC News október 26-ai, „Néhány transznő nyomást gyakorol ránk, hogy szexeljünk velük” című cikkében egy 80 ember bevonásával készült felmérés alapján azt állították, hogy a „transzleszbikusok” (értsd: férfinak született egyedek, akik leszbikus nőnek képzelik magukat) rendszeresen nyomást gyakorolnak rájuk, és szexuális kapcsolatot akarnak létesíteni velük.

A kritikákat elutasítva a BBC azt mondta, hogy a cikk összetett témáról szól, szigorú szerkesztési folyamatokon ment keresztül, mielőtt megjelent, és megfelelő kontextust is biztosított.

A BBC-t rendszeresen kritizálják a transzemberekről szóló tudósításai miatt. Tavaly magas rangú képviselők „intézményileg transzfóbnak” minősítették a BBC-t, de a hiszti idén is folytatódott, most épp az a bajuk, hogy a BBC „cenzúrázza” a „transzproblémákat”.

Korábban is összeugrottak már a leszbikusok és a „transzleszbikusok”, 2018-ban a BBC News által idézett egyik transzellenes csoport, a Get The L Out a londoni Pride-on „A transzaktivisták eltörlik a leszbikusokat” feliratú plakátokkal, szórólapokkal jelentek meg.

A most megkérdezett csoport pedig úgy gondolja, hogy a transznemű nők férfiak, és meg kell tiltani nekik a nőként való jogi elismerést, mert attól tartanak, hogy ez teret ad a cisznők szexuális bántalmazásának.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére