Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A BBC megvédi a szerkesztőségét a transzlobbival szemben

888.hu

2021.10.28. 16:50

Az LMBTQ-imádóknak most éppen az a bajuk, hogy a BBC megírta, hogy a „ciszleszbikusokat” rendszeresen zaklatják a transznemű leszbikusok.

 

A BBC megvédte szigorú szerkesztői eljárásait, miután az egyik cikküket LMBTQ-lobbisták „transzfóbnak” bélyegezték, ami szerintük egy ismert „transzellenes” csoport hibás felmérésére támaszkodott.

A BBC News október 26-ai, „Néhány transznő nyomást gyakorol ránk, hogy szexeljünk velük” című cikkében egy 80 ember bevonásával készült felmérés alapján azt állították, hogy a „transzleszbikusok” (értsd: férfinak született egyedek, akik leszbikus nőnek képzelik magukat) rendszeresen nyomást gyakorolnak rájuk, és szexuális kapcsolatot akarnak létesíteni velük.

A kritikákat elutasítva a BBC azt mondta, hogy a cikk összetett témáról szól, szigorú szerkesztési folyamatokon ment keresztül, mielőtt megjelent, és megfelelő kontextust is biztosított.

A BBC-t rendszeresen kritizálják a transzemberekről szóló tudósításai miatt. Tavaly magas rangú képviselők „intézményileg transzfóbnak” minősítették a BBC-t, de a hiszti idén is folytatódott, most épp az a bajuk, hogy a BBC „cenzúrázza” a „transzproblémákat”.

Korábban is összeugrottak már a leszbikusok és a „transzleszbikusok”, 2018-ban a BBC News által idézett egyik transzellenes csoport, a Get The L Out a londoni Pride-on „A transzaktivisták eltörlik a leszbikusokat” feliratú plakátokkal, szórólapokkal jelentek meg.

A most megkérdezett csoport pedig úgy gondolja, hogy a transznemű nők férfiak, és meg kell tiltani nekik a nőként való jogi elismerést, mert attól tartanak, hogy ez teret ad a cisznők szexuális bántalmazásának.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére