Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A brit miniszter a rasszizmushoz hasonlítja a transznemű ideológia kritikáját

888.hu

2022.04.12. 14:40

Egy észak-britanniai politikus azt követeli, hogy a transzneműséggel szembeni érveket cenzúrázzák a médiában.

 

Lorna Slater miniszter, a skót parlament baloldali képviselője támogatja azokat a törvényeket, amelyek lehetővé tennék, hogy az emberek orvosi vizsgálat nélkül megváltoztathassák nemüket. A skóciai The Herald című lapnak adott interjújában a zöldpárti miniszter elítélte a transzneműekről szóló vitában az „egyensúlyra való törekvést” vagyis hogy a témában mindkét oldalt meghallgassák, és a liberális transznemű politikát ellenzőket az úgynevezett „klímatagadókhoz” hasonlította.

Nem törekszünk az egyensúly megteremtésére a rasszizmus vagy az antiszemitizmus kérdésében, de megengedjük az egyensúlynak ezt a fiktív lehetőségét, amikor a transzellenes nézetekről van szó.

– olvasható a skót lapban majd azt is hozzátette, hogy „undorítónak találja az egészet”.

A miniszter – aki Kanadában született, nevelkedett és tanult, de most Skóciában kormányoz – azzal is megvádolta a transzlobbi ellenzőit Nagy-Britanniában, hogy az Egyesült Államokból kapnak támogatást. „Úgy tudom, hogy bizonyos jobboldali amerikai csoportoktól származó pénzek áramlanak az Egyesült Királyságban működő szervezetekbe” – mondta.

 

Míg Slater úgy tűnik, megelégszik azzal, hogy a választók egy bizonyos részét elutasítja a transzneműség kérdésében, mások úgy tűnik, nem osztják a véleményét, és egyesek elítélik a zöldpárti képviselőt a kijelentései miatt.

Ironikus, hogy a nőjogi aktivistákat antiszemitákhoz, rasszistákhoz és a klímaváltozás tagadóihoz hasonlítja, miközben egyesek szerint mértéktelen, uszító, tények nélküli eszmefuttatása a szélsőséges fanatizmus minden jegyét magán viseli, valamint a biológiai tudományok alapjainak tagadását.”

– írja Susan Smith, a For Women Scotland igazgatója, aki a továbbiakban azzal vádolta Slatert, hogy „a politikai ellenfelek cenzúrázására és elnyomására” szólít fel – írta meg a Breitbart.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére