Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A brit miniszter a rasszizmushoz hasonlítja a transznemű ideológia kritikáját

888.hu

2022.04.12. 14:40

Egy észak-britanniai politikus azt követeli, hogy a transzneműséggel szembeni érveket cenzúrázzák a médiában.

 

Lorna Slater miniszter, a skót parlament baloldali képviselője támogatja azokat a törvényeket, amelyek lehetővé tennék, hogy az emberek orvosi vizsgálat nélkül megváltoztathassák nemüket. A skóciai The Herald című lapnak adott interjújában a zöldpárti miniszter elítélte a transzneműekről szóló vitában az „egyensúlyra való törekvést” vagyis hogy a témában mindkét oldalt meghallgassák, és a liberális transznemű politikát ellenzőket az úgynevezett „klímatagadókhoz” hasonlította.

Nem törekszünk az egyensúly megteremtésére a rasszizmus vagy az antiszemitizmus kérdésében, de megengedjük az egyensúlynak ezt a fiktív lehetőségét, amikor a transzellenes nézetekről van szó.

– olvasható a skót lapban majd azt is hozzátette, hogy „undorítónak találja az egészet”.

A miniszter – aki Kanadában született, nevelkedett és tanult, de most Skóciában kormányoz – azzal is megvádolta a transzlobbi ellenzőit Nagy-Britanniában, hogy az Egyesült Államokból kapnak támogatást. „Úgy tudom, hogy bizonyos jobboldali amerikai csoportoktól származó pénzek áramlanak az Egyesült Királyságban működő szervezetekbe” – mondta.

 

Míg Slater úgy tűnik, megelégszik azzal, hogy a választók egy bizonyos részét elutasítja a transzneműség kérdésében, mások úgy tűnik, nem osztják a véleményét, és egyesek elítélik a zöldpárti képviselőt a kijelentései miatt.

Ironikus, hogy a nőjogi aktivistákat antiszemitákhoz, rasszistákhoz és a klímaváltozás tagadóihoz hasonlítja, miközben egyesek szerint mértéktelen, uszító, tények nélküli eszmefuttatása a szélsőséges fanatizmus minden jegyét magán viseli, valamint a biológiai tudományok alapjainak tagadását.”

– írja Susan Smith, a For Women Scotland igazgatója, aki a továbbiakban azzal vádolta Slatert, hogy „a politikai ellenfelek cenzúrázására és elnyomására” szólít fel – írta meg a Breitbart.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére