Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„A fehér férfiak nem velünk egyenlőek, hanem a rabszolgáink lesznek. Az idők változnak.”

Békési Marcell

2020.09.10. 13:00

Ezekkel a mondatokkal, mármint szó szerint ezekkel a mondatokkal indította meg Sasha Johnson Nagy Britannia első szín fekete pártját, a TTIP-t, vagy ahogy a helyiek nevezik: a BLM-pártot. Szép jövő elé néznek a britek.

Egy új politikai párt fog megmérkőzni a következő brit parlamenti választásokon, melyet a Black Lives Matter mozgalom inspirált – számolt be róla a Daily Mail és a Sunday.

A párt neve TTIP lesz vezetője pedig a szigetországban hírhedt fekete-marxista aktivistanő, Sasha Johnson lesz, aki Jan Slota, Ceausescu és Niedermüller kombinált magyargyűlöletét meghazudtoló módon gyalázza a fehéreket. Szinte minden megnyilvánulásában.

Az fekete-marxista aktivistacsaj politikusasszony egyébként legutóbb azzal keltett feltűnést, hogy egy tüntetésen – stílusosan – korbáccsal verte a tömeget, mintha csak a rabszolgái lennének. Az – egyébként egyértelmű – üzenetet próbálta persze finomítani a helyi liberális sajtónaszád, sikertelenül: Johnson ugyanis egy tweetben helyretette őket, és megerősítette az üzenet mögött rejlő finom szimbolikát:

Szabadfordításban nagyjából azt hirdette meg (hol máshol, mint az egyébként erre nyitott Twitteren), hogy amennyiben kormányra kerül, a fehéreket teszi meg majd a feketék rabszolgáinak.

Egyébként azt be kell vallani, hogy stílusa van:

  • afrikai diktátorok szellemét megidéző módon öltözik katonai ruhába,
  • beszédeit pedig jellegzetes Julius Malema sapiban tartja, mely egy ideje Afrikában a fehérellenes mozgalomnak a jelképe,
  • golyóálló mellényben,
  • gyakran puskával – nyilván szimplán dekorációs eszköz – a kezében.

Julius Malema Dél-Afrika fehérellenes pártjának a vezetője, sapkája pedig a fekete sovinizmus szimbólumává vált világszerte.

Mi leszünk az Egyesült Királyság első fekete vezetésű pártja. Hangot akarunk magunknak. Így néz ki a demokrácia.

- mondta beszédében, majd lesétált a pulpitusról golyóálló mellényben, puskával a kezében.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére