Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Fehér Ház visszavonná az amerikai gyermekvédelmi törvényeket

888.hu

2021.06.30. 19:00

A Fehér Ház tisztviselői ma egy olyan rendezvényt szerveznek, amelynek fő célja, hogy minden olyan törvényjavaslattal szemben panaszt tegyenek, amely szerintük diszkriminálja a transznemű fiatalokat.

 

Terry Schilling, az American Principles Project elnöke a Breitbart Newsnak elmondta:

Soha nem gondoltam volna, hogy hiányozni fog Obama elnök, ő legalább csak katolikus apácákat perelt be. Biden elnök szégyen.”

Az LGBTQ Nation jelentése szerint a Fehér Ház a június 30-án 19 órakor zajló eseményt arra használja fel, hogy a republikánus Grand Old Party (GOP) népszerű gyermekvédelmi törvényeinek áldozataként állítsa be a transznemű gyermekaktivistákat.

Az összehívás kifejezetten a transznemű fiatalokra összpontosít, és arra, hogy a diszkrimináció hogyan befolyásolja a mindennapi életüket”

– mondta a Fehér Ház szóvivője.

Az amerikaiak körében is elég népszerűtlen, hogy a kormány a gyermekek között a transzneműséget élteti.

Például egy 2020 szeptemberében a Spry Strategies által végzett közvélemény-kutatás azt mutatta, hogy a szavazók 54 százaléka határozottan ellenzi, hogy egy gyermek fizikai nemváltoztatáson essen át, vagy nemi hormonokat szedjen.

Joe Biden sok transznemű aktivistát vett fel – köztük Rachel Levine egészségügyi tisztviselőt –, valamint támogat egy olyan törvénytervezetet, amely lehetővé tenné, hogy büntetést szabjanak ki azokra a csoportokra és szervezetekre, amelyek nem ismerik el a nemváltást.

Azonban itt nem áll meg a szankcionálás, ugyanis az amerikai elnök azokat a szabályozásokat is támogatja, amelyek arra kényszerítenék az iskolákat, hogy fogadják el a gyermekek nemváltoztatással kapcsolatos állításait, valamint

arra kényszeríti az orvosokat és a kórházakat, hogy veszélyes gyógyszereket és terápiákat alkalmazzanak olyan fiatal gyerekeknél, akik még a pubertáskoron sem mentek keresztül.

Mindezek fényében pedig annak megítélését, hogy a jelenlegi amerikai elnök fejében lezajló folyamatokat normálisnak lehet-e nevezni, az olvasóra bízzuk...

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére