Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A fehérek elleni uszítás már szinte a tananyag része a philadelphiai iskolákban

888.hu

2021.02.19. 11:00

A philadelphiai iskolák egyfajta radikális agymosó központtá váltak – számolt be a Newsmax televíziónak a Discovery Institute nevű keresztény-konzervatív kutatóintézet igazgatója.
„A rasszizmus elítélésére való nevelés fontos, mert a rasszizmus országunk alapjaiban gyökerezik. Az Egyesült Államok telepesek gyarmata, amely a fehér felsőbbrendűségre és a kapitalizmusra épült. Ez egy olyan rendszer, amely a fehéreket mindenki elé helyezi, életüket többre becsüli másokénál” – ez az üzenete a philadelphiai tanárok szakszervezetének, és lassan ezek a gondolatok válnak az általános narratívává az amerikai iskolákban. Az oktatási intézmények liberális vezetői legalábbis mindent megtesznek ennek érdekében – olvasható a Hír TV oldalán.

„A philadelphiai iskolák egyfajta radikális agymosó központtá váltak.

Egy tanár az ötödik osztályosokat arra kényszerítette, hogy a fekete kommunizmusról tanuljanak, azt ünnepeljék, majd az előadóterembe vitte őket, hogy ott játsszanak el egy »fekete hatalom« elnevezésű tüntetést,

majd szimulálják, ahogy kiszabadítanák Angela Davist a börtönből, ahol a színes bőrű nőt gyilkosság vádjával tartották fogva” – mondta el Christopher Rufo, a Discovery Institute’s Center igazgatója.

Ahogy arra a Newsmax műsorvezetője is rámutat, Angela Davis az amerikai történelem egyik meghatározó szereplője. A kommunista párt politikai aktivistája 1970-ben részt vett egy öt áldozatot követelő fegyveres börtönszabadítási kísérletben, majd sokáig bujkált a törvény elől. Felkerült a Központi Nyomozóiroda által leginkább keresett tíz bűnöző listájára, elfogása után pedig három főbenjáró bűncselekményben is vétkesnek találta a bíróság. Egy évig volt börtönben, majd minden vád alól felmentették – írja a Hír TV.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére