Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A genderideológia első áldozatai: a Reimer ikrek

Biró András, a XXI. Század Intézet kutatója

2021.11.17. 12:10

Miközben az LMBTQ-lobbi ellentmondást nem tűrő módon próbálja ráerőltetni akaratát a többségi társadalomra, érdemes megemlékezni az első, 1966-os emberkísérletről, amelyről méltatlanul kevés szó esik a nemváltásról szóló diskurzusban. Dr. John Money, a genderideológia úttörőjének ámokfutása egy életre megnyomorította a kanadai Reimer család életét, és később az ikerpár mindkét tagja az orvos által okozott traumák következtében követett el öngyilkosságot.

 

A genderideológia valódi arca

Napjainkban a progresszív napirend nyomása révén megkerülhetetlenné vált a genderideológián és LMBTQ-lobbin alapuló konstruált csoportok szélsőségesen egalitárius küzdelmének kérdése, amely propagandának ráadásul a gyermekek kerültek a középpontjába az elmúlt években. A genderideológia hosszú utat tett meg az 1960-as évek óta, amiben úttörő szerepet játszott dr. John Money kanadai pszichiáter, aki az első kutatók között hangoztatta, hogy „a társadalmi nem egy szociális konstrukció”, vagyis azok a normák, viselkedési szokások és szerepek, amelyeket a nőkre, férfiakra, lányokra és fiúkra oszt a társadalom, valójában mesterségesen erőltetett identitásokat és tanult magatartásformákat hoznak létre.

Leghíresebb esete a kanadai Reimer ikrekhez kapcsolódik, akiknek életére örökre rányomta a bélyegét az orvos genderideológiától vezérelt emberkísérlete.

Az ikerpárt 1966-ban, 7 hónapos korukban körülmetélésre utalták be egészségi problémáik miatt, azonban egyiküknél, Bruce-nál orvosi műhiba történt, aminek következtében a nemi szerve súlyosan megsérült. Ekkor lépett közbe dr. Money, aki manipulálta a nem túl képzett szülőket, és szakmai tanácsára nemátalakító műtétet végeztek a 22 hónapos csecsemőn. Lányként nevelték Brenda néven, és a pubertáskorba lépve női hormonokat is elkezdtek adagolni neki.

Forrás: YouTube

Money kényszeresen akarta bizonyítani, hogy az emberek „gendersemlegesnek” születnek, és csak a szocializáció által alakul ki nemi identitásuk. Ennek alátámasztására használta volna a „nemiidentitás-kapu” („gender-gate”) elméletét, amely szerint ha a kétévesnél fiatalabb gyermekeknek műtéti úton alakítják ki a biológiai nemét, majd annak megfelelő szellemben nevelik őket, akkor azonosulni fognak ezzel a ráerőltetett nemmel.

Az orvosi műhiba egyedülálló lehetőséget biztosított Money-nak elméletei bizonyítására, hiszen egypetéjű ikrek lévén a másik gyermek, Brian kontrollcsoportot biztosított a kísérlethez, mivel ugyanolyan génekkel rendelkezett, és ugyanabban a családi környezetben szocializálódott, mint az emberkísérletnek alávetett Bruce. Mivel egy gyermeknek tizenéves kora előtt nincs kialakult nemi öntudata, Bruce csak annyit tudott, hogy „valami nincs rendben vele”, mivel a ráerőltetett identitással soha nem tudott azonosulni.

Forrás: YouTube

A lányszerepbe kényszerített kisfiú esete azonban így is bizonyította a nemi identitás biológiailag kódolt voltát.

Az ikerpárnak a rendszeres orvosi konzultációk mellett más borzalmas, egész életükre kiható eseményekben kellett részt vennie. Money többek között arra kényszerítette a gyerekeket, hogy egymáson mutassanak be szexuális aktusokat és szexjeleneteket, vagy hogy meztelenül vizsgálják egymás nemi szerveit. Ezen „foglalkozások” célja az volt, hogy a Brendára átnevezett Bruce-ban tudatosuljon, hogy ő a „lányok közé tartozik”. Később az is bizonyítást nyert, hogy Money legalább egy alkalommal fotókat készített a gyermekekről ezen kikényszerített tevékenységek közben.

Tönkretett életek

A család tagjai fokozatosan beleőrültek a kísérletekbe. A bűntudattal terhelt anya öngyilkosságot próbált elkövetni, az apa alkoholizmusba menekült, míg az ikerpár másik tagja, Brian a folyamatos elhanyagoltság érzésével felnőve hamar drogfüggővé vált, és depresszióba süllyedt.

Bruce-nak 13 éves korára elege lett ezekből a kezelésekből, és megmondta szüleinek, hogy ha még egyszer találkoznia kell a gyermekbántalmazó orvossal, akkor öngyilkos lesz. Ekkor szülei elmondták neki az igazságot, és a női identitásba kényszerített gyermek David néven kezdett új életet, a megfelelő kezelések és helyreállító műtétek után, a születési nemének megfelelően, férfiként. Később megházasodott, és párja gyermekeinek örökbefogadása által apa is lett.

Ikertestvére, Brian soha nem tudta feldolgozni, hogy nővére valójában a bátyja volt, és a közösen átélt gyermekkori traumák következtében mentális egészsége összeomlott, skizofrénia alakult ki nála, végül pedig 2002-ben, 36 évesen öngyilkos lett. A Reimer ikrek története attól válik igazán tragikussá, hogy David sem tudta kiheverni a gyermekkori traumákat, valamint depressziója mellett ikertestvére halálával sem tudott megbirkózni.

Mindezek következtében élete hamarosan romokban hevert, és 2004-ben, 38 évesen ő is öngyilkos lett.

A legszégyenteljesebb azonban az, hogy miközben a genderideológus orvos az egész Reimer család életét tönkretette, és az ikerpár mindkét tagját öngyilkosságba hajszolta, éveken keresztül az ő „sikeres kísérletére” alapozva váltak széles körben elterjedtté a gyermekeken végzett nemátalakító műtétek. David Reimer végül a nyilvánosság elé lépett, hogy megakadályozza, hogy más gyermekek is az ő sorsára jussanak.

Money szégyenletes és morálisan elfogadhatatlan nézeteiről John Colapinto újságíró írt leleplező cikket a Rolling Stones 1997. decemberi számában. Colapinto tényekkel támasztja alá, hogy Money a Time-ba írt 1980. április 14-ei cikkében azt fejtegette, hogy „a gyermekkori szexuális élmény, például egy rokon vagy idősebb személy által, nem feltétlenül érinti hátrányosan a gyermekeket”. Egy pedofíliával foglalkozó holland folyóiratnak, a Paidikának azt nyilatkozta, hogy „ha egy 10 vagy 12 éves fiú esetében azt látnám, hogy erősen vonzódik egy 20-as vagy 30-as éveiben járó férfihoz, és a vonzalom kölcsönös, akkor azt semmiképpen nem nevezném kórosnak”.

Erre az emberre tekint példaképként az LMBTQ-lobbi, és őt nevezi a genderideológia atyjának. Ezért kell napjainkban törvényekkel és népszavazásokkal mindenáron védelmezni a gyermekek jogait, ahogy a magyar kormány is teszi.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére