Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Harry Potter Dracoja kiállt J. K. Rowling mellett

888.hu

2022.10.13. 18:20

Egyezik az álláspontjuk azzal kapcsolatban, hogy a transznemű ideológia eltörölheti a nőiességet.

 

Tom Felton, aki Draco Malfoyt alakította a filmsorozatban, a The Times of London című lapnak elmondta, hogy a franchise szerethető örökségéért egyedül J. K. Rowlingot illeti a köszönet.

 

Amikor befejeztük a Potter-filmeket, azt gondoltuk, hogy a rajongók az évek során lassan elfognak fogyni, mindazonáltal a legtöbb rajongó, aki rám köszön, és »Potter«-t vagy »Draco«-t kiált, még meg sem született, amikor a könyveket kiadták.”

– mondta.

„A »Harry Potter« valószínűleg több embert és több generációt hozott össze világszerte, mint bármi más az elmúlt 20 évben.” – tette hozzá.

 

Ez egy embertől származik, és ez J. K. Rowling, szóval nagyon hálás vagyok neki.”

 

2020 nyarán J. K. Rowling azt mondta, hogy a transznemű ideológia a nőiesség eltörléséhez vezethet, mivel tagadja azokat az alapvető biológiai funkciókat, amelyek megkülönböztetik a nőket a férfiaktól.

 

Ha a szex nem valódi, akkor nincs azonos nemű vonzalom. Ha a szex nem valós, akkor a nők megélt valósága globálisan törlődik. Ismerem és szeretem a transz embereket, de a szex fogalmának eltörlése sokaktól elveszíti azt a képességet, hogy értelmesen megvitassák életüket. Nem gyűlölet igazat mondani.”

– tweetelte.

 

 

J.K. Rowling a posztját követően komoly közösségi média visszhanggal szembesült, ami arra késztette a Harry Potter-sztárokat, Daniel Radcliffe-et, Emma Watsont, Rupert Grintet és Eddie Redmayne-t, hogy kinyilvánítsák támogatásukat a transzneműek mozgalma mellett. A Voldemortot alakító Ralph Fiennes és a Hagridot játszó Robbie Coltrane színészek is megvédték Rowlingot.

Ahogy a kritikák egyre erősödtek, Rowling írt egy esszét a szexuális bántalmazás és a családon belüli erőszak túlélőjeként szerzett tapasztalatairól, és azzal érvelt, hogy a férfiból nővé válás koncepciója teljesen eltörli a nőiességet.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére