Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Harry Potter Dracoja kiállt J. K. Rowling mellett

888.hu

2022.10.13. 18:20

Egyezik az álláspontjuk azzal kapcsolatban, hogy a transznemű ideológia eltörölheti a nőiességet.

 

Tom Felton, aki Draco Malfoyt alakította a filmsorozatban, a The Times of London című lapnak elmondta, hogy a franchise szerethető örökségéért egyedül J. K. Rowlingot illeti a köszönet.

 

Amikor befejeztük a Potter-filmeket, azt gondoltuk, hogy a rajongók az évek során lassan elfognak fogyni, mindazonáltal a legtöbb rajongó, aki rám köszön, és »Potter«-t vagy »Draco«-t kiált, még meg sem született, amikor a könyveket kiadták.”

– mondta.

„A »Harry Potter« valószínűleg több embert és több generációt hozott össze világszerte, mint bármi más az elmúlt 20 évben.” – tette hozzá.

 

Ez egy embertől származik, és ez J. K. Rowling, szóval nagyon hálás vagyok neki.”

 

2020 nyarán J. K. Rowling azt mondta, hogy a transznemű ideológia a nőiesség eltörléséhez vezethet, mivel tagadja azokat az alapvető biológiai funkciókat, amelyek megkülönböztetik a nőket a férfiaktól.

 

Ha a szex nem valódi, akkor nincs azonos nemű vonzalom. Ha a szex nem valós, akkor a nők megélt valósága globálisan törlődik. Ismerem és szeretem a transz embereket, de a szex fogalmának eltörlése sokaktól elveszíti azt a képességet, hogy értelmesen megvitassák életüket. Nem gyűlölet igazat mondani.”

– tweetelte.

 

 

J.K. Rowling a posztját követően komoly közösségi média visszhanggal szembesült, ami arra késztette a Harry Potter-sztárokat, Daniel Radcliffe-et, Emma Watsont, Rupert Grintet és Eddie Redmayne-t, hogy kinyilvánítsák támogatásukat a transzneműek mozgalma mellett. A Voldemortot alakító Ralph Fiennes és a Hagridot játszó Robbie Coltrane színészek is megvédték Rowlingot.

Ahogy a kritikák egyre erősödtek, Rowling írt egy esszét a szexuális bántalmazás és a családon belüli erőszak túlélőjeként szerzett tapasztalatairól, és azzal érvelt, hogy a férfiból nővé válás koncepciója teljesen eltörli a nőiességet.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére