Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„A lányoknak lányokkal kell versenyezniük!” Törvénybe iktatták a transz-sportolókat tiltó törvényt

888.hu

2022.03.31. 21:20

Kevin Stitt oklahomai kormányzó szerdán aláírta azt a törvényjavaslatot, amely megakadályozza, hogy transznemű nők lányokkal versenyezzenek női sportcsapatokban.

 

Több mint egy tucat fiatal női sportoló, köztük 14 éves lánya, Piper társaságában Stitt aláírta a „Női sport megmentése” elnevezésű intézkedést.

Ez a törvényjavaslat nekünk Oklahomában a józan észt jelenti.”

– mondta Stitt, az első ciklusát töltő republikánus kormányzó, aki az újraválasztására készül.

 

Ami a sportot és az atlétikát illeti, a lányoknak lányokkal kell versenyezniük. A fiúknak pedig fiúkkal. És legyünk nagyon világosak: ez a törvényjavaslat csak erről szól.”

 

A kormányzó aláírásával azonnal hatályba lépett a törvényjavaslat, amely a republikánusok vezette képviselőházban és a szenátuson többnyire pártvonalon ment át. A törvény a női sportcsapatokra vonatkozik mind a középiskolákban, mind az egyetemeken.

Az új törvényt a polgárjogi csoportok azonnal megtámadták.

 

Stitt kormányzó egyértelmű üzenetet küldött Oklahoma sérülékeny transznemű fiataljainak, hogy nem látják őket szívesen és nem fogadják el államunkban.”

– mondta Tamya Cox-Toure, az Amerikai Polgárjogi Unió oklahomai vezetője.

A szoba előtt, ahol Stitt aláírta a törvényt, a 26 éves transznemű Cara Kleber egy táblát tartott a kezében, amelyen ez állt: „Milyen érzés megfélemlíteni a gyerekeket, akiknek támogatásra van szükségük?”

 

Azt ugyan nem közölte, hogy hol lát megfélemlítést egy egyenlő esélyeket biztosító törvényben, de nyilatkozott a gender-lobbista:

 

„Nem fogják visszatartani a transz-gyerekeket a sportolástól, a szórakozástól vagy az életük élésétől.” – mondta Kleber.
„Amit tenni fognak ezzel a törvényjavaslattal, az az, hogy elmondják nekik, hogy nem hívják meg őket a többiek közé, hogy nem egyenlők, nem szeretik őket, és nem törődnek velük.”

 

Látható tehát, hogy a „transzneműek” nincsenek tisztában a jogtalanul szerzett előnyükkel a különböző sportversenyeken és magasról tesznek a sportszerűségre is.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére