Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Liverpool is hadat üzen a szurkolóinak az LMBTQ nevében

888.hu

2021.08.16. 13:50

A szombati Premier League meccsen ismét felzúgott az egyik játékos pályára lépésekor egy régi szlogen, melyet a Chelsea gúnyolására szoktak skandálni már évtizedek óta. Az LMBTQ -lobbi csoportok azonban ismét a színre léptek és mindenkit rendre intettek.

A szombati meccsen pályára lépett a Norwich ifjú skót játékosa, Billy Gilmour, akinek a nevelőklubja a Chelsea focicsapata volt.

Az angol focikultúrában is nagy hagyománya van a másik csapat játékosai rigmusokban történő kigúnyolásának. Ezúttal is felhangzott egy klasszikus rigmus mellyel a Chelsea-t gúnyolják évtizedek óta.

Chelsea ren boy! – kiabálták a szurkolók, ami magyar fordításban talán Chelsea „hímringyó” kifejezéssel fordítható talán a legjobban.

Több sem kellett, beindult az LMBTQ-gépezet gyorsan mindenki sorban elkezdte elítélni a a szurkolókat.

A Liverpool hivatalos Twitter-oldalán közzé tett egy bejegyzést, melyben sürgették a szurkolókat, hogy emlékezzenek a klub „befogadó értékeire” és tartózkodjanak az efféle megnyilvánulásoktól.

Érdekes, hogy míg nálunk komoly büntetésekkel kell számolni egyes állítólagos rasszista, vagy kirekesztő kántálás miatt, addig az angol klubok és szurkolók megúszhatják egy kis woke-dorgálással.

Talán a saját házuk táján kellene először sepregetni.

Persze a legjobb az lenne, ha keleten és nyugaton is leszállna az LMBTQ-mozgalom és a BLM az agresszív ideológiai kampányaival a szurkoló közösségekről.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére