Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Marvel a Fekete Párduc folytatásában is az LMBTQ-propagandát tolja

888.hu

2021.09.10. 15:00

„Leszbikus romantika” is megjelenik a Fekete Párduc című mozifilm második részében.

 

A Fekete Párduc folytatása új magasságokba emelheti a Marvel-univerzum LMBTQ-propagandatevékenységét egy képernyőn megjelenő leszbikus párral.

A Wakanda Forever alcímű újabb részben Michaela Coel alakítja Aneka karakterét. A Marvel korábban megígérte, hogy „nyitottabb” figurák érkeznek a filmjeikbe, de a rajongókat nem nyűgözte le a végeredmény.

A Bosszúállók: Végjáték különösen ellentmondásosnak bizonyult, abban szerepelt az MCU első nyíltan furcsa karaktere, de az újabb Thor-filmben is lesz LMBTQ-figura.

A Fekete Párduc: Wakanda Forever megjelenését 2022. július 8-ára tervezik. A Marvel először megerősítette, hogy a projekt 2019 közepén volt fejlesztés alatt, miután az eredeti film sikert aratott a mozipénztáraknál és a kritikusoknál is.

A producereknek azonban később változtatniuk kellett a filmmel kapcsolatos terveiken, amikor Chadwick Boseman főszereplő meghalt vastagbélrákban. Az alkotók végül úgy döntöttek, hogy nem dolgozzák át a karakterét, hanem inkább a Marvelen belüli más történetekre koncentrálnak.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére