Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A mesekönyv nem elég, leszbikus websorozattal érzékenyít a Labrisz

888.hu

2021.01.10. 16:00

Az pedig csak a véletlen műve, hogy a Labrisz Leszbikus Egyesület feltűnik a Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) honlapján.

A Magyar Nemzet szúrta ki, hogy Meseország mindenkié című hiánypótló LMBTQ-mesekönyvet kiadó Labrisz Leszbikus Egyesület egy újabb projektbe kezdett.

A lap szerint genderkiadvány után leforgatta az első hazai leszbikus websorozatot is, amellyel a járvány idején is szeretnék segíteni a leszbikus, biszexuális és transznemű nőket elszigeteltségük feloldásában.

Az alkotók A második aranykor címet viselő hatrészes produkciót „romantikus oktatóvideó-sorozatként” határozzák meg, mivel elmondásuk szerint az is fontos cél, hogy a történet segítségével az idősebb korosztály is elsajátítsa a digitális eszközök használatát, amelynek köszönhetően az interneten való ismerkedés és közösségtalálás is egyszerűbbé válhat.

A sorozat két különböző élethelyzetű leszbikus nő, a fővárosban élő festő és a vidéki tanárnő online megismerkedését dolgozza fel,

akiknek igazi kihívást jelent az internet, és az azon belül fellelhető társkereső alkalmazások használata, továbbá az is kiderül, hogy hol bukkanhatnak rá a leszbikus közösségekre a Zuckerberg-galaxisban.

A leszbikus egyesület az első online romantikus oktatóvideó-sorozat bemutatását tavaszra tervezi, amely minden bizonnyal csak abban az esetben valósulhat meg, ha az utómunkálatokhoz szükséges forrásokat sikerül majd előteremteni – írja a Magyar Nemzet.

Ha már a szükséges források felmerültek a websorozat kapcsán, nézzük meg, hogy honnan szerez pénzt a Labrisz.

Teljesen véletlenül többek között Soros György alapítványa utalja a pénzt.

Az OSF honlapja szerint

2016-ban, 2017-ben és 2018-ban is 15 ezer Soros-dollárt (kb. 4,4 millió forint) kapott az LMBTQ-szervezet.

A 888 egyébként ITT már egyszer feltárta, hogy Sorosék miként támogatják a Labriszt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére