Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A német kluboknak nem kellenek tovább az orosz tornászok

888.hu, MTI

2022.04.17. 12:11

Valamennyi német klub szerződést bontott orosz tornászaival Oroszország ukrajnai háborújára hivatkozva.

 

Az orosz élvonalból hatan is a Bundesligában szerepeltek, és most valamennyiüknek utat mutattak – nyilatkozta szombaton az egyoldalú szerződésbontásról az olimpiai bajnok Artur Dalalojan, aki az előző szezonban a Schwabisch Gmund-Wetzgau színeiben szerepelt.

 

Az ukrajnai orosz háború miatt a Nemzetközi Torna Szövetség (FIG) március elején megtiltotta az orosz és fehérorosz tornászoknak a FIG égisze alatt zajló versenyeken való részvételt, bár az ukáz nem vonatkozott a nemzeti klubtornákra is.

 

Minden német klub elküldte az orosz sportolókat, és legalább a következő hat hónapban biztosan nem fogunk versenyezni a Bundesligában.”

– mondta Dalalojan, aki amúgy már talált magának új klubot: a Gymnastic Romagna csapatában szerepel az olasz Serie A-ban.

 

A németek döntésében David Beljavszkij, Nyikita Nagornij, Vlagyiszlav Poljasov, Nyikita Ignatyev és Ivan Stretovics is érintett.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére