Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Swarovski LMBTQ-reklámmal ünnepli a szerelmeseket

Kovács Nikol

2022.01.31. 12:30

Mindjárt itt a Valentin nap!

 

Még fel sem ocsúdtunk a Szilveszteri mókából, de máris itt van a következő ünnep. Február már nemcsak a Farsang és a fánk hónapja, hanem a szerelemé is.

Február 14-e, Valentin nap a szerelmesek ünnepe. Az eredetileg angolszász hagyomány mára már elég nagy népszerűségnek örvend Magyarországon. Ezen a napon a szokásosnál is jobban figyelünk a párunkra – tisztelet a kivételnek, mert azért vannak olyanok is ám, akiknek az év minden napja rózsaszín, nárcisz illatú felhőben telik – sőt, akár még meg is ajándékozhatjuk egymást virággal, csokival, ékszerrel.

A szerelem ünnepére – sok más céghez hasonlóan – a Swarovski is elkészítette a legújabb ékszer kollekcióját.

Az idei Valentin-napon a modern szeretetet ünnepeljük. Az élet, önmagunk és egymás szeretetét. Akárcsak a kristályoknak, a szeretetnek is sok oldala van. Ezt látjuk akkor is, amikor két ikerszív tökéletes szinkronban, örökké együtt dobban. Bármit is jelentsen az Ön számára a szeretet, ünnepelje színesen, fényesen és örömmel!”

– hirdeti a cég a több tízezer forintot érő kristályékszereit.

A Valentin napi kampányhoz egy reklámvideót is készítettek. A szivárvány színeiben pompázó videó azt próbálja sugallni a nézők felé, hogy

a Szerelem ünnepe nemcsak a heteroszexuálisoké,

ráadásul nem feltétlenül kell párkapcsolatban lenned ahhoz, hogy Swarovski kristályt viselj.

Így,

a Swarovski mindenki számára elérhető.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére