Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A transzgender író vidéki, fehér, hetero lúzereket emlegetett

888.hu - Magyar Nemzet

2021.07.03. 12:40

Ismét kibújt a szög a zsákból, vagyis az ultraliberális tahóság az LMBTQ-szoknya alól – írja a Magyar Nemzet.

A lap szerint Gulyás Márton neomarxista influenszer a Partizán nevű YouTube-csatornán interjút készített egy bizonyos Kiss Tibor Noé nevű transzgender íróval, aki hosszasan elmélkedett azon, hogy milyen lelki traumák érték gyerekként az agresszív apja részéről, majd később felnőttként is a mássága miatt, és ezek is inspirálták művészi pályáját. A 2014-ben megjelent Aludnod kellene című könyvét is szóba hozta, ami szerinte tulajdonképpen egy gender mű, kitalált férfikarakterekkel, a helyszíne pedig az apja, valamint a nagyszülei szűkebb pátriáját idéző alföldi telep, ahol szegénységben, perspektíva nélkül tengetik napjaikat a szereplők.

És ekkor fröccsent ki a transzgender író szájából az igazság, pontosabban, amit ő és a hasonszőrű lények gondolnak a normális többségről. „A könyv azokról a férfiakról szól, akik ennek a populista politikának a legnagyobb felvevő piaca. Ezek az ilyen vesztes, vidéki, fehér, egyébként teljesen lúzer emberek, akik felett átment a világ.” Szerinte ezek az emberek nem értik az idők szavát, de nem tehetnek róla, mert a tekintélyelvű férfi domináns gondolkodásmódra nevelték őket, ezért elveszettnek érzik magukat a mai világban.

Minden világos, a heteroszexuális, férfi-nő, apa-anya-gyermek családmodell és a fehér, európai keresztény kultúrkör tehet minden társadalmi problémáról, de legfőképpen arról, hogy a magyar emberek elsöprő többsége nem szeretné, ha a gyerekeiknek olyanok tartanának szexuális felvilágosítást az iskolákban, akik saját lelki nyomorukból erényt kovácsoltak és identitászavarukkal a valóság elől a kreált LMBTQ-propaganda szivárványos látszatvilágába menekültek.

Niedermüller Péter után Kiss Tibor Noé is elszólta magát, a baloldal és a velük összefonódott homoszexuális lobbi megveti és gyűlöli a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakat. Ennyit a sokszínűségről és a toleranciáról.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére