Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A transznemű nők sem kerülhetik el a katonai sorozást

888.hu

2022.10.11. 19:20

Rossz hír.

 

A nőként való azonosítás nem mentesíti a biológiai férfiakat a katonai sorozásra való jelentkezés alól, még a transz-párti Biden-kormányzat alatt sem.

A Selective Service politikája minden 18 és 25 év közötti férfit kötelez a regisztrációra, és ez vonatkozik a transz nőkre is. Ez a Biden-kormányzat előtt is így volt, és az American Military News szerint nem változott.

 

Azoknak az amerikai állampolgároknak, vagy bevándorlóknak, akik férfinak születtek, és nemüket női nemre változtatták, regisztrálniuk kell.”

– áll a dokumentumban.

Érdekesség, hogy azoknak a nőknek, akik férfiként azonosítják magukat, nem kell regisztrálniuk.

Az irányelvre azután derült fény, hogy a Selective Service hivatalos Twitter-fiókja közszolgálati közleményt tett közzé, amelyben emlékezteti az embereket a regisztrációra.

Ez azonban számos Twitter-felhasználónak nem tetszett és gúnyolódni kezdtek a bejelentésen, mondván: azt hitték, hogy fiaik, a transznemű őrület felkarolásával elkerülik majd a sorozást.

 

 

A múlt hónapban az amerikai hadsereg őrnagya, Jamie Lee Henry, a hadsereg legmagasabb rangú transznemű nője ellen vádat emelt egy szövetségi esküdtszék, mert állítólag megpróbált egészségügyi információkat szivárogtatni az amerikai hadsereg tagjairól az orosz kormánynak.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére