Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A transznemű rabok leállítják a hormonkezelést, amikor átkerülnek a női börtönökbe

888.hu

2022.06.25. 21:00

Egy bírósági perben hangzott el az állítás, amely Kalifornia állam egyik törvényét támadta meg. Ott ugyanis az elítéltek maguk határozhatják meg hogy férfiak vagy nők, és ennek fényében kerülnek férfi vagy női börtönbe.

 

Kalifornia államban eddig több mint 260 elítélt kérte áthelyezését transzneműségre hivatkozva 2021 eleje óta. A kaliforniai törvényt megtámadó perben – amelyet a Women’s Liberation Front feminista csoport indított és amely lehetővé teszi, hogy az elítélt bűnözők megválaszthassák a nemüket a börtönhöz – a felperesek azt állítják, hogy a politika a nőket szexuális visszaélés veszélyének teszi ki. A keresetben az egyik felperes a tapasztalatait mesélte el.

 

Amikor az S.B. 132 törvény értelmében a tíz férfi elítélt első csoportját női börtönbe helyezték át, megfigyeltem, hogy mind a tíz »transznemű nő« a férfiakra jellemző módon viselkedett; a legtöbbjük abbahagyta a hormonterápiát hogy újra fizikai erekciójuk legyen, és azonnal elkezdtek nőkkel szexelni.”

– olvasható a keresetben. A per során megszólalt az egy másik női elítélt is. Krystal Gonzalez női bűnöző, aki jelenleg a közép-kaliforniai női börtönben tölti a büntetését.

Krystalt szexuálisan bántalmazta egy férfi, akit az S.B. 132 alapján helyeztek át az egységébe.

Krystal panaszt nyújtott be, és kérte, hogy a férfiaktól távolabb lakjon. Csakhogy a börtön nem foglalkozott a kérésével.

A legtöbb férfi általában azért vallja magát transzneműnek, hogy a női börtönbe helyezzék át, ezek az elítéltek rendszerint heteroszexuális férfiak, akik azért akarnak nőkkel együtt lakni, hogy közösülhessenek velük. Aki ellenáll, azt megerőszakolják – állítják a felperesek a keresetben, konkrét tapasztalatokra hivatkozva – írta meg a V4NA.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére