Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A transznemű úszó semmibe veszi a csapattársait is 

888.hu

2022.01.15. 14:15

Lia Thomas transznemű úszó egy csapattársa szerint arrogánsan azt állította, hogy ő a „transz sportok Jackie Robinsonja”.

 

A Washington Examinernek név nélkül nyilatkozó egyetemi úszó azt állítja, hogy

Thomas „Jackie Robinsonhoz hasonlítja magát”, a híres fekete baseballjátékoshoz, aki lerombolta a profi baseball színkorlátját.

„Próbálok nem lenni a közelében, mert az egész helyzet annyira feldühít” – mondta az úszó a lapnak.

Nem hiszem, hogy Lia rossz ember lenne. Nagyon csendes és eléggé introvertált... Egyszerűen csak nagyon nehéz számomra egyáltalán tisztelni őt, amiatt, amit a csapatommal és általában a nőkkel tesz, és amiért nem törődik velük„.

Az úszó hozzátette, hogy Thomas ”egyáltalán nem szimpatikus vagy empatikus„, és soha nem vette a fáradtságot, hogy megkérdezze a csapatot, rendben van-e, hogy a csapatban van-e. ”Csak olyan megjegyzéseket tesz az embereknek, hogy „Legalább még mindig én vagyok az első az országban”, meg ilyen beképzelt dolgokat. Nem érdekli, hogy mindez hogyan hat ránk, és hogyan befolyásolja az úszáshoz fűződő kapcsolatunkat. Nem érdekli, és emiatt nagyon nehéz őt szeretni„ – mondta az UPenn úszója.

A névtelen úszó azt is elmondta, hogy Thomas nem volt hajlandó betartani a csapat szabályait, amelyek tiltják a csapatruhák nyilvános viselését, amely szabály a nyilvános viták elkerülését szolgálja az iskolán kívül – mindezt Thomas helyzete miatt.

A sportoló diák azt is megjegyezte, hogy a csapatban mindenki fél megszólalni, mert ”transzfóbnak„ fogják nevezni őket.

”Mi csak azt akarjuk, amit az úszócsapatba való belépésünkkel ígértek nekünk, vagyis tisztességes versenyt és egyenlő esélyeket. Ez nagyon frusztráló, mert mindannyian egyetértünk, és még nem találkoztam senkivel, vagy nem beszéltem senkivel, aki szerint az, ami történik, rendben van. De valahogy mégis ezek a szabályok és megengedettek„ – írta meg a Breitbart.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére