Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Washington Post újságírója szerint örömhír a fehér amerikai lakosság csökkenése

888.hu

2021.08.17. 14:40

Amerika fehér bőrű lakossága 1790 óta most először csökkent. Jennifer Rubin, a legolvasottabb washingtoni napilap újságírója azt írta, ez fantasztikus hír, mivel így változatosabb és befogadóbb lesz a társadalom.
A csütörtökön közzétett új amerikai népszámlálási adatok azt mutatják, hogy az elmúlt évtizedben először csökkent a fehér népesség a történelemben, és jelentős növekedés tapasztalható azok körében, akik többnemzetiségűnek, spanyolnak vagy ázsiainak vallják magukat, ami a népességnövekedés nagy részét okozta 2010 és 2020 között

-tájékoztat a Reuters.

A nem spanyol fehérek Amerikában csak az elmúlt évtizedben 8,6%-kal zsugorodtak, és most az USA lakosságának 57,8%-át teszik ki. Ez a valaha volt legalacsonyabb arány.

Jennifer Rubin szerint ez csodálatos.

 

Rubin korábban lelkesen megosztotta a Washington Post oszlopos munkatársa, Max Boot tweetjeit, amelyekben kijelentette, hogy a Trump-korszakot „a szomorú utolsó, fehér ellenállásnak fogják tekinteni„, illetve

a „keményen dolgozó latin-amerikai” illegális bevándorlóknak helyettesíteniük kell a „megvetendő republikánus gyávákat”, hogy „fokozzák Amerika nagyságát”.

A média rendszeresen azt állítja, hogy a fehér emberek demográfiai hanyatlása miatti aggodalom kifejezése „veszélyes összeesküvés -elmélet”, bár látszólag nem veszélyes és nem is összeesküvés, és valójában nagyszerű dolog, ahogyan Rubin és Boot is mondja...

Nem nehéz kitalálni, honnan fúj a szél. Joe Biden már 2015 -ben is üdvözölte a fehér emberek demográfiai elvékonyodását.

2017-re az európai részvények közül abszolút kisebbség lesz az Amerikai Egyesült Államokban

- mondta Biden a külügyminisztérium ebédjén, hozzátéve, hogy ez „nem rossz dolog, ez jó dolog”, mert ez azt jelenti, hogy az ország egyre változatosabb.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére