Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Youtube eltávolította Tucker Carlson interjúját egy volt transznemű nővel

888.hu

2022.04.20. 11:30

A YouTube eltávolította Tucker Carlson egy olyan nővel nemrégiben készített interjúját, aki „nemi átalakulásból visszaváltozott”, és most a fiatalok körében az ideológia népszerűsítése ellen emeli fel szavát.

 

Helena Kerschner elmondta, hogy 15 éves korában úgy érezte, hogy „beszippantotta az online nemi ideológia”, és az iskolája tisztviselői még arra is bátorították, hogy alávesse magát egy maszkulinizáló hormonkezelésnek, amit ő „nagyon károsnak” nevezett. Az interjú során Kerschner megjegyezte, hogy

teljesen normális, hogy nemcsak a fiatal lányok, hanem gyakran a fiatal fiúk is kényelmetlenül érzik magukat a testükkel kapcsolatban. De van ez az ideológia, ami különösen az interneten elterjedt, ami azt mondja, hogy ha ilyen érzéseid vannak, az azt jelenti, hogy transz vagy.”

 

Elmondta továbbá Carlson-nak, hogy
„szó szerint vannak emberek, akik azt mondják, ha még a hangod sem tetszik egy felvételen, az a nemi diszfória jele, és el kell menned egy orvoshoz, mert transz vagy”.

Majd folytatta:
„Tényleg féltem a hozzám hasonló fiatal lányokat, akik talán nem olyan szerencsések mint én, tudod, én szerencsésnek tartom magam, hogy orvosilag tényleg seb nélkül megúsztam, de nagyon sok fiatal van, aki nem mondhatja el ugyanezt”.

 

Egyszerűen pusztító, különösen fiatal korban, amikor a felnőttek az iskolában és az egészségügyi szakemberek hazudnak, és azt mondják, hogy a tested rossz, változtatnod kell rajta, hormonokat kell szedned, műtéteket kell végezned, ez pusztító egy fiatal számára. Szóval nagyon aggódom a fiatalabb lányokért és fiúkért, akiket, mint ahogyan engem is, egykoron erre az útra tereltek, és akiknek ez fájdalmat okoz.”
– hangsúlyozta Kerschner.

Megjegyezte azt is, hogy bár sok szülő és fiatal hálás azért, hogy megszólalt,

vannak a transz aktivisták, akik nagyon egészségtelen, szektaszerű dinamikát mutatnak, őket ez nagyon felzaklatja.”

 

A videót „a YouTube spamekre, megtévesztő gyakorlatokra és átverésekre vonatkozó szabályzatának megsértése miatt” levették, azonban másolatok, valamint részletek jelentek meg a Rumble-ön és más platformokon – írta meg a Summit News.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére