Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Amerikában nem ellenzik, hanem nyílt levélben támogatják az úszók a transznő Lia Thomast

888.hu

2022.02.16. 16:40

Újabb fejezettel bővül a Lia Thomas-saga. Ezúttal nyílt levélben támadják azt a szabályzást, ami a transznemű úszók igazságtalan fizikai előnyét próbálja csökkenteni. Szerintük nincs azzal gond, hogy egy transznő együtt versenyez a biológiai nőkkel.

 

Nemrég az amerikai úszószövetség szigorított a transzneműeket érintő szabályain. Ennek elsődleges oka az a felháborodás volt, amit a Lia Thomas nevű transznemű úszó igazságtalan fizikai előnye váltott ki, amikor több mint fél percet vert egy igazi női versenytársára az egyik bajnokságon.

Az új szabályzat kimondja, hogy a transz női sportolóknak háromfős orvosi bizottság előtt kell megjelenniük, amely felméri, hogy „a sportoló férfiként való előzetes fizikai fejlődése” előnyt jelent-e számukra az úszásban. Valamint azt is előírja, hogy innentől 36 hónapig vizsgálni kell, hogy elég alacsony-e az elit transzúszók tesztoszteron szintje. Ez persze még mindig nem igazságos, hiszen még az alacsony hormon szint mellett is férfi testük marad, de ez a szabályzás már legalább valamelyest csökkenti a transzneműek számát és előnyét is a női úszók között.

Most azonban több, mint háromszáz úszó állt ki a Lia Thomas mellett azzal a felkiáltással, hogy nem szabad hagyni, hogy a politikai nyomás veszélyeztesse az egyetemi sportolók biztonságát és jóllétét. A nyilatkozatban pedig azt is kijelentették, hogy

a transznemű nők nem részesei, és soha nem is voltak részesei a női úszás előtt álló kihívásoknak, és a sporttól való félreállításuk nem védi meg a női sportolókat”.

 

Ezen a ponton felmerül bennünk, hogy ezek az emberek tényleg ilyen agyhalott zombik és a transzneműek érdekei ezentúl mindig prioritást fognak élvezni az átlag emberrel szemben, vagy ezt a nyilatkozatot a transz-lobbi kényszerítette ki, hogy legitimálja a nőkkel szembeni elnyomását. Talán mindkettő igaz lehet egyszerre.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére