Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Anyukák, akik rákényszerítik gyermekeikre a transzneműséget

888.hu

2022.08.15. 17:00

A szülők arra való ösztönzése, hogy „erősítsék meg gyermekük nemi identitását”, szélsőbaloldali aktivistáktól, transzneműeket támogató orvosi egyesületektől és nem utolsósorban a Biden-kormánytól származik.

 

Sok szülő lép be az iskolai tanácsokba, sőt, törvényhozási szigorítást sürget, hogy megvédje gyermekeit a transznemű, queer és más szexuális aktivistáktól az osztályteremben.

 

Úgy tűnik, hogy egyes szülők mégis azt gondolják, hogy gyermekeik teljes mértékben képesek eldönteni, milyen neműek.

 

Júniusban a Today Show egy kilencéves kisfiúról szóló történetet közölt, aki azt hiszi, hogy ő lány. Látható, ahogy az édesanyja a fia szavait szájába adja, miközben az a riporter kérdéseire válaszol, mintha előre tudta volna, mit fog mondani.

 

 

Egy másik történet a múlt héten terjedt el, amely egy anyukát és egy nagymamát ábrázolt, akik egy négyéves gyermeknek segítettek „felfedni a nemét” a kanadai Vancouver Pride felvonuláson.

 

 

A kislány édesanyja, Alaina Boural a South West News Service-nek elmondta, hogy lánya kétéves korában kezdett fiús viselkedést mutatni.

Ezek a közelmúltbeli médiatörténetek példái lehetnek annak, amit egyesek „megbízott transzhazugságnak” neveznek – mondta Candice Jackson, az Oktatási Minisztérium Polgári Jogi Hivatalának (OCR) Trump-korszakban megbízott korábbi helyettes államtitkára a Breitbart Newsnak. A kifejezés a Münchausen-szindróma by proxy (MSP) nevű rendellenességre utal, amelyet a Cleveland Clinic úgy definiál, mint „mentális betegséget, amelyben egy személy úgy tesz, mintha az általa gondozott személynek fizikai vagy mentális betegsége lenne, miközben az illető valójában nem is beteg”.

A „transhausens by proxy” kifejezést olyan anyák leírására használják, akik rendkívül érdekeltnek tűnnek kisgyermekeik „átváltoztatásában”.

 

Szerintem a trend ennél összetettebb, de a középpontjában egy paradox vágy áll, hogy egy nagyon különleges gyermeket szüljünk, de egy rendkívül regresszív keretből – ha a gyermekem egy fiú, aki úgy viselkedik, mint egy lány, akkor a fiam valójában a lányom.”

 

– mondta Jackson.

„Aztán annak biztosítása, hogy a világ érvényesítse azt, amiért az anya harcolhat – az iskolában, a médiában, az orvosi területen.” – tette hozzá.

Jonathan Uhler, két államban is engedélyezett tanácsadó, aki problémás fiatalokkal, valamint szexuális visszaélések áldozataival és szexuális bűnözőkkel dolgozik, bővítette Jackson elemzését.

 

Klinikailag nézve ezeknek az anyáknak az a betegségük, amit szaknyelven úgy hívnak, hogy Factitious disorder imposed on other (FDIA). A legtöbb esetben egy olyan anyáról van szó, aki megfelel a nárcisztikus személyiségzavar kritériumainak.”

 

– mondta Uhler a Breitbart Newsnak.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére