Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az a férfi kötekedett Szijjártó Péterrel, aki kötéllel kötötte össze a nyakát a péniszével

888.hu

2021.09.23. 15:20

Richard Quest igyekszik minden fórumon kiemelni a homoszexualitását, és ahol lehetősége van, ott ezt minden lehetséges módon népszerűsíti – olvasható az Origo.hu-n.

 

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tegnap az ENSZ közgyűlésén vett részt New Yorkban. A külügyminiszter a találkozói mellett interjút adott a CNN-nek. Richard Quest Quest Means Business című műsorának volt a vendége, ahol a miniszter ismét lesöpörte a propagandagyár hamis vádjait.

Az interjú során Quest hevesen kritizálta a magyar gyermekvédelmi törvényt, és azt hangoztatta, hogy

ő bizony homoszexuális.

A törvénynek azonban ehhez semmi köze, hiszen az a gyerekek érdekeit védi, és a szülőknek adja vissza a gyerek nevelésének kizárólagos jogát – írja az Origo.hu.

Hozzáteszik: érdemes felidézni, hogy a magyar gyerekvédelmi törvényt élesen kritizáló Richard Questet 2008. április 18-án, pénteken hajnali 3 óra 40 perckor (kijárási tilalom volt érvényben) a rendőrök letartóztatták a New York-i Central Parkban, mert akkor az már három órája zárva volt.

A riportert

nyakában egy kötéllel kapták el, amely a nemi szervéhez volt rögzítve.

Ekkor még kijárási tilalom megszegése miatt indult eljárás ellene, azonban amikor átkutatták a ruházatát, kabátjának bal zsebében egy zacskó kristályos metanfetamint és autójának csomagtartójában szexuális játékokat találtak.

A vádak ejtéséért cserébe a riporter beleegyezett abba, hogy egy hat hónapos drogterápián vesz részt, azonban nem tisztázta, hogy a furcsa kialakítású kötél milyen célt szolgált valójában.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére