Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az amerikai sereg drag queenekkel szórakoztatja a katonákat Németországban

888.hu

2022.05.25. 14:30

Fontos a kikapcsolódás.
A németországi Ramstein légibázison állomásozó amerikai katonák családjai a jövő héten Drag Queen Story Time-ra vihetik gyermekeiket.

 

A bázis könyvtára a Facebook-oldalán tette közzé az eseményt, mondván, hogy az a Pride hónap ünneplésének része.

Drag Queen Storytime-mal ünnepeljük a Pride hónapot a Ramsteini Könyvtárban! Csatlakozz hozzánk a különleges vendégolvasó Stacey Teeddel! Mindenképpen viseljétek a legvilágosabb és legszínesebb ruhátokat!”

– olvasható az esemény leírásában.

Ramstein egy hatalmas amerikai katonai bázis Németország déli részén, amely az amerikai légierő európai, afrikai és NATO Szövetséges Légierő Parancsnokságának (AIRCOM) főhadiszállásaként szolgál.

 

Egy kisgyermekes anyuka, akinek a férje a bázison állomásozik, a The Post Millennialnak elmondta, hogy bár gyakran viszi a gyermekét a könyvtárba meseórára, „megdöbbentette, hogy a bázis hivatalos drag queen meseórát tervez tartani a gyerekeknek”.

 

Teljesen helytelennek tartom, hogy éppen a katonaság használja fel a közpénzeket a gyerekek szexualizálására.”

– mondta.

A ramsteini bázison már tavaly is rendeztek egy hasonló eseményt, akkor egy férfinak öltözött nő olvasott fel a gyerekeknek.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére