Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az elvei miatt feketelistára került J. K. Rowling a Harry Potter-műsorban

888.hu

2021.11.20. 10:10

A „haladók” elfogadása elképesztő magasságokba emelkedett.

 

Nem azt gondolod, amit mi? Nem azt vallod, amit mi? Akkor megszűntél létezni. Nagyjából így kell elképzelni a haladó gondolkodásúak működését, ami már-már a diktatúra emlékeit idézheti fel sokunkban.

A WarnerMedia csak a Harry Potter alkotóját, J. K. Rowlingot felejtette el meghívni a január 1-jén debütáló Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts (A Harry Potter 20. évfordulója: Visszatérés Roxfortba) című műsorba, amelyben a nyolc filmben Hagridet alakító Robbie Coltrane, a Draco Malfoyt játszó Tom Felton, továbbá Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange) és Gary Oldman (Sirius Black) is látható majd a több epizódot rendező Chris Columbusszal együtt – írja a Breibart.

És miért került Rowling feketelistára? Mert hisz olyan dolgokban, mint a tények, a tudomány és a biológia. Nem hajlandó felülni a woke-mozgalomnak, amely megköveteli, hogy higgyük el, hogy a férfiak menstruálhatnak és gyermeket szülhetnek; hogy pusztán ennek kimondásával egy személy varázslatosan megváltoztathatja a nemét.

Nem tettek említést Rowlingról, amikor felsorolták a retrospektív műsor résztvevőit. Míg a Harry Potter továbbra is szeretett mű marad, Rowling már, úgy tűnik, nem kell, ugyanis kiváltotta a transzközösség ellenszenvét, miután kijelentette, hogy a transznemű egyéneket a biológiai nemük alapján kell meghatározni.

A projekthez közel álló források megjegyzik, hogy a retrospektív film megalkotása során a központi szereplőkre, csapatra összpontosítottak. Rowling csak az archív felvételeken látható majd.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére