Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bajba került az író, mert kimondta az igazságot a bevándorlásról

888.hu

2023.01.04. 16:00

Beperelték.

 

Michel Houellebecq újabb vizsgálat előtt állhat, miután a Párizsi Nagymecset bepanaszolta, hogy azt mondta, a franciák egyszerűen csak azt akarják, hogy a muszlim migránsok „ne lopjanak tőlük és ne támadják meg őket”.

 

 

Houellebecq a Front Populaire magazinnak adott novemberi interjújában tett megjegyzéseket, amikor arra figyelmeztetett, hogy a tömeges migráció rosszabb irányba változtatja meg Franciaországot, és hogy a jelenség elsodorja Európát.

„Az őshonos francia lakosság kívánsága, ahogy mondani szokták, nem az, hogy a muszlimok asszimilálódjanak, hanem hogy hagyják abba a lopást és a támadást – vagy a másik megoldás, hogy menjenek el.” – jegyezte meg Houellebecq.

Chems-Eddine Hafiz, a Párizsi Nagymecset rektora a megjegyzésekre reagálva büntetőjogi felelősségre vonást követelt a szerző ellen, veszélyesnek nevezve Houellebecq megjegyzéseit.

„Azt, hogy a terrorizmust összemossa az iszlámmal, elfogadhatatlannak tartom.” – mondta Hafiz, bejelentve, hogy a mecset hivatalos feljelentést tett.

Houellebecq-nek nem idegen, hogy az iszlámról és a népvándorlásról szóló megjegyzései miatt jogi vitába keveredjen.

2001-ben rasszista uszítás miatt vádat emeltek ellene, amiért azt mondta: „És a leghülyébb vallás az iszlám”, bár a fellebbezés során megnyerte az ügyet.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére