Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

BBC által felbérelt tanácsadók szerint több mint 150 névmás létezik

888.hu

2022.06.28. 10:50

A BBC állami műsorszolgáltató „transz és nem binárisok befogadásával” foglalkozó tanácsadókat bérelt fel, hogy képezzék ki a személyzetét, akik azt mondták, hogy legalább 150 különböző nem létezik.

 

A Global Butterflies tanácsadóit azért alkalmazták, hogy a névmások helyes használata köré szerveződő sokszínűségi képzést tartsanak. A foglalkozások során a személyzetnek azt mondták, hogy „az emberek több mint 150 módon azonosíthatják magukat, és ez a száma folyamatosan növekszik”! A dolgozókat arra utasították, hogy a céges e-mailekben tüntessék fel saját nemi névmásaikat, amely lista mostanra nyilvánvalóan olyan újonnan kitalált névmásokkal bővült, mint az „xe, xem, xyrs”.

 

Azokat a munkatársakat, akik ragaszkodtak a hagyományos he/she névmások használatához, figyelmeztették, hogy azok „kellemetlenséget, stresszt és szorongást okozhatnak”, és depresszióhoz és öngyilkossági kockázathoz vezethetnek a transz embereknél.

„Ha meghallja, hogy egy kollégája helytelen névmást használ valakire, hívja félre, és emlékeztesse a helyes névmásra!” – mondták a résztvevőknek.

Egy forrás, aki a BBC-től való kilépése után szivárogtatta ki a történetet a Telegraphnak, azt mondta a lapnak:
„A BBC egyszerűen nem érti, mi folyik a nemi identitás ideológiájával kapcsolatban”, és „inkább a fiatalok körében tapasztalható társadalmi fertőzésnek engedett, ahelyett, hogy felnőttként viselkedett volna a témában” – írta meg a Summit News.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére