Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bemutatjuk Joe Biden sátánista, homoszexuális „majomhimlő (helyettes) biztosát”

888.hu

2022.09.09. 17:00

Az izgalmasabb fotókat időközben letörölte a közösségi oldalairól, de azért mi találtunk még egy-két érdekes posztot.

 

A sajtótájékoztatón való debütálása után egy magazin címlapfotói terjedtek el az interneten, amelyek Dr. Demetre Daskalakis mellkasát és bőr alsóneműjét ábrázolják.

„Progresszív, radikális meleg orvosként” – aki a New York-i Egészségügyi és Mentálhigiénés Minisztérium Betegségellenőrzési Osztályán dolgozott – már ekkor felkeltette a média figyelmét. Daskalakis nyilvános Instagram-profilján több olyan kép is van, amelyen a jelmezek iránti szeretetét mutatja be.

A The Atlantic 2014-ben New York City „meleg egészségügyi harcosaként” üdvözölte Daskalakist, aki „ismerős arccá vált a szexklubokban” a HIV-vel és az AIDS-szel kapcsolatos ismeretterjesztés érdekében.

 

 

A félelem nem hatékony módja annak, hogy meggyőzzük az embereket arról, hogy vigyázzanak a szexuális egészségükre.”

– mondta egy interjúban, hozzátette:
„Az emberek az élvezet kedvéért szexelnek, és ha ezt nem fogadjuk el, nem leszünk képesek olyan stratégiákat üzenni, amelyek segítenek megőrizni és javítani a lakosság szexuális egészségét.”

2016-ban Daskalakis elmagyarázta, hogy azért lett „queer egészségügyi harcos”, hogy munkájába jobban bevonja a transznemű közösséget.

 

 

Meleg egészségügyi harcosnak neveztek el, és rájöttem, hogy az a sok munka, amit a transzneműek és a nemi hovatartozással nem rendelkező emberek terén végzünk, hazugság, és már nem igazán felel meg annak, amit csinálok.”

– mondta a The Guardiannek adott interjújában.

 

Joe Biden kudarcot szenvedett a majomhimlő terjedésének megfékezésében, különösen a meleg férfi közösségekben, s ez arra késztette a kormányzati tisztviselőket, hogy ismét a meleg közösségben ismert és kedvelt sztárorvoshoz forduljanak.

 

 

Fokoztuk a teszteléshez és a kezelésekhez való hozzáférést, valamint biztosítottuk, hogy az LMBTQ-egyének tudják, hogyan csökkenthetik a kockázatukat.”

– mondta Daskalakis a tájékoztatón, miután csapata bejelentette, hogy a Pride-felvonulásokon osztogatják majd a vakcinákat.

Szerinte fontos az is, hogy a vírus körül ne alakuljon ki stigma.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére