Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bemutatjuk Joe Biden sátánista, homoszexuális „majomhimlő (helyettes) biztosát”

888.hu

2022.09.09. 17:00

Az izgalmasabb fotókat időközben letörölte a közösségi oldalairól, de azért mi találtunk még egy-két érdekes posztot.

 

A sajtótájékoztatón való debütálása után egy magazin címlapfotói terjedtek el az interneten, amelyek Dr. Demetre Daskalakis mellkasát és bőr alsóneműjét ábrázolják.

„Progresszív, radikális meleg orvosként” – aki a New York-i Egészségügyi és Mentálhigiénés Minisztérium Betegségellenőrzési Osztályán dolgozott – már ekkor felkeltette a média figyelmét. Daskalakis nyilvános Instagram-profilján több olyan kép is van, amelyen a jelmezek iránti szeretetét mutatja be.

A The Atlantic 2014-ben New York City „meleg egészségügyi harcosaként” üdvözölte Daskalakist, aki „ismerős arccá vált a szexklubokban” a HIV-vel és az AIDS-szel kapcsolatos ismeretterjesztés érdekében.

 

 

A félelem nem hatékony módja annak, hogy meggyőzzük az embereket arról, hogy vigyázzanak a szexuális egészségükre.”

– mondta egy interjúban, hozzátette:
„Az emberek az élvezet kedvéért szexelnek, és ha ezt nem fogadjuk el, nem leszünk képesek olyan stratégiákat üzenni, amelyek segítenek megőrizni és javítani a lakosság szexuális egészségét.”

2016-ban Daskalakis elmagyarázta, hogy azért lett „queer egészségügyi harcos”, hogy munkájába jobban bevonja a transznemű közösséget.

 

 

Meleg egészségügyi harcosnak neveztek el, és rájöttem, hogy az a sok munka, amit a transzneműek és a nemi hovatartozással nem rendelkező emberek terén végzünk, hazugság, és már nem igazán felel meg annak, amit csinálok.”

– mondta a The Guardiannek adott interjújában.

 

Joe Biden kudarcot szenvedett a majomhimlő terjedésének megfékezésében, különösen a meleg férfi közösségekben, s ez arra késztette a kormányzati tisztviselőket, hogy ismét a meleg közösségben ismert és kedvelt sztárorvoshoz forduljanak.

 

 

Fokoztuk a teszteléshez és a kezelésekhez való hozzáférést, valamint biztosítottuk, hogy az LMBTQ-egyének tudják, hogyan csökkenthetik a kockázatukat.”

– mondta Daskalakis a tájékoztatón, miután csapata bejelentette, hogy a Pride-felvonulásokon osztogatják majd a vakcinákat.

Szerinte fontos az is, hogy a vírus körül ne alakuljon ki stigma.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére