Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Beperli az iskolát egy anyuka, amiért a 4 éves gyerekét LMBTQ-rendezvényre vitték

888.hu

2023.02.03. 15:20

Egy keresztény anya beperelte négyéves gyermeke brit iskoláját, miután az állítólag arra kényszerítették, hogy részt vegyen egy „LMBTQ-felvonuláson”.

 

A Daily Mail beszámolója szerint Izzy Montague bíróság elé vitte a South Norwood-i Heavers Farm Általános Iskolát állítólagos diszkrimináció miatt, azt állítva, hogy fiának nem adták meg a lehetőséget, hogy távol maradjon a 2018 júniusában tartott Pride rendezvényről.

Az intézmény állítólag az esemény előtt levelet küldött a szülőknek, amelyben azt Pride-felvonulásként jellemezték, hogy „ünnepeljék a különbségeket, amelyek különlegessé teszik őket és a családjukat”.

Amikor azonban Montague egy héttel később felvette a kapcsolatot az iskolával, és kérte, hogy gyermekét ne kötelezzék a részvételre, elutasító választ kapott.

Az ügyben tartott meghallgatás során a Közép-Londoni Megyei Bíróságon Montague elmondta, részt vett egy megbeszélésen az iskola igazgatójával az ügyről, amelyen az igazgató lánya is jelen volt, aki egy pólót viselt, amelyen az állt: „Miért legyél rasszista, szexista, homofób vagy transzfób, ha egyszerűen csak csendben lehetsz?”. A bíróságnak nyilatkozva Montague azt mondta, hogy az iskola a felvonulással a „brit értékekből” próbálta kioktatni őt.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére