Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bezáratják azt a gender klinikát, ahol egyetlen konzultáció után pubertásgátlót írtak fel a gyerekeknek

888.hu

2022.08.02. 13:40

Több családsegítő központ követeli, hogy a klinika felülvizsgálata terjedjen ki az oktatási és a jótékonysági szektorra, amelyek szintén aktívan részt vettek a transzneműség népszerűsítésében Nagy-Britanniában.

 

Dr. David Bell, az egyik legelismertebb medikus szakember a The Telegraphnak elmondta, hogy az ilyen erős gyógyszerek felírására vonatkozó kitételeknek sokkal magasabban kellene lenniük.

 

Ezek olyan gyerekek voltak, akik azt mondták, hogy lány vagyok vagy fiú vagyok, és szinte azonnal megerősítették őket ebben. Bevették a gyógyszereket, ellenkező nemű hormonokat kaptak, és eltávolították a testük egyes részeit, a melleiket, a vaginájukat. Most, ahogy az egyik lány mondta nekem: Nem egy férfi teste van, hanem egy megcsonkított női teste, és ezzel kell együtt élnie.”

 

– fogalmazott a szakember.

Keira Bell beperelte tavaly a Tavistock gender klinikát, amiért állítása szerint 16 évesen nyomást gyakoroltak rá, hogy orvosilag változtassa meg a nemét, amit felnőttként egyre inkább megbánt.

A Legfelsőbb Bíróság kezdetben az ő javára döntött, mondván, hogy 16 év alatti gyermekeknek nem szabad bírósági engedély nélkül pubertásblokkolókat felírni – a döntést azonban később, tavaly szeptemberben hatályon kívül helyezték.

Most, hogy Anglia egyetlen transznemű gyerekek kezelésével foglalkozó klinikáját bezárták, egyre nagyobb nyomás nehezedik a Boris Johnson miniszterelnöki posztjára pályázó jelöltekre.

Egy korábban a Travistockban dolgozó nővér szerint az ilyen kezelések elterjedése mögött politikai motivációk vannak.

Dr. Hilary Cass, aki a klinika nemi identitást fejlesztő részlegének felülvizsgálatát vezeti, korábban megállapította, hogy az orvosok „idegesnek” érezték magukat, amikor pubertásblokkoló terápiákat ajánlottak olyan gyerekeknek, akiknek másik kezelés is elég lett volna, de a politikai légkör elzárkózott tőlük.

A felülvizsgálat mellett a családsegítő csoportok, például a Bayswater is azt követelik, hogy a korábbi egészségügyi miniszter, Sajid Javid által ígért nyilvános felülvizsgálat terjedjen ki az oktatási és a jótékonysági szektorra,

 

amelyek szintén aktívan részt vettek a transzneműség népszerűsítésében Nagy-Britanniában.

 

A csoport azt is kérte, hogy a felülvizsgálat ne csak a gyermekekre, hanem a 18–25 éves korosztályra is összpontosítson.

 

 

A Tavistock szóvivője arra az állításra reagálva, hogy egyes gyerekek már egyetlen konzultáció után pubertásblokkolót kaptak, azt állította:

 

A GIDS minden fiatallal egyénileg, eseti alapon dolgozik, nincs előre meghatározott kimenetele annak, hogy milyen utat válasszon, és csak a kisebbség jut fizikai kezeléshez, amíg a szolgálatnál van.”

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére