Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

BLM és LMBTQ-párti zászlók iskolai kitiltása miatt akadtak ki a tanácsadók

888.hu

2022.03.24. 20:30

Két középiskolai tanácsadó szerint aki nem akar BLM vagy LMBTQ-párti zászlókat látni az iskolákban, az „B***a meg magát”.

 

Két oregoni középiskolai tanácsadó láthatóan feldühödött azon, hogy iskolai körzetük betiltotta az LMBTQ-párti és BLM zászlókat az osztálytermekben és egy TikTok videót tettek közzé, amelyben a középső ujjukat villogtatták és azt mondták, hogy „B**meg”.

A tanácsadók, Annie Bynum és Erin Dobias a Newberg iskolai körzetben dolgoztak – jelentette a Daily Beast, hozzátéve, hogy múlt pénteken a Newberg iskolai körzet tisztviselői a Mountain View Facebook-oldalán írták, hogy a párost felfüggesztették.

 

 

A Facebookon többen is kommentelték a dolgot: Ha ezt olyan gyerekek és családok látják, akik nem értenek egyet az iskolán belüli zászlókkal, ami a kerület szabálya, akkor ezek a tanácsadók gyakorlatilag azt éneklik nekik, hogy „b***meg te és a kutyád és a húgod...”

„Hogyan érzik így a gyerekek és a családok biztonságban és szívesen látottnak magukat?”

 

A Daily Beast megjegyezte, hogy a Mountain View Middle School titkára, Vicki Klein megvédte a tanácsadókat, és azt mondta:
„A TikTok, amit mindannyian kommentáltok, egy nézőre válaszul készült, aki a háttérben látható tábla használata miatt kritizálta őket. Ez egyáltalán NEM az iskolaszékünk, a diákjaink vagy a szüleink ellen irányult. ... Biztosíthatom Önöket, hogy nagyon jó emberek.”


Tavaly szeptemberben a Newbergi Iskolaszék kiadott egy szabályzatot, amely kimondja:

A körzet egyetlen alkalmazottja sem függeszthet ki, helyezhet ki, irányíthat vagy más módon mutathat ki olyan plakátokat, táblákat, zászlókat, transzparenseket, képeket vagy más digitális vagy fizikai képeket, amelyek politikai, kvázi-politikai vagy vitatott témával kapcsolatos támogatást vagy ellenkezést ábrázolnak,


miközben a munkakörükben járnak el, sem iskolaidőben, sem a fizikai felelősségi körükön belül (például osztályterem, tárgyalóterem, íróasztal) – írta meg Daily Wire.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére