Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bojkottálják a következő meccsüket az LMBTQ-mez viselésére kötelezett játékosok

888.hu

2022.07.26. 12:30

Az ausztráliai Sydneyben található Manly rögbiligás klub hét játékosa bojkottálni fogja a csütörtöki meccsüket, miután egyeztetés nélkül köteleznék őket, hogy LMBTQ-propaganda mezt viseljenek a találkozón.

 

A Sea Eagles vezetősége vasárnap este bejelentette, hogy a játékosok LMBTQIA+ mezt fognak viselni a meccsen, a csík hagyományos fehér karikáit pedig szivárvány díszítéssel helyettesítik.

 

Ez a döntés nyugtalanságot keltett néhány játékosban, mivel a klubvezetés nem konzultált velük erről.

A Sydney Morning Herald értesülései szerint Josh Aloiai, Jason Saab, Christian Tuipulotu, Josh Schuster, Haumole Olakau'atu, Tolutau Koula és Toafofoa Sipley játékosokról van szó.

 

Mind a heten kulturális és vallási okokból ellenzik a mez viselésére vonatkozó döntést.

A Sea Eagles edzője, Des Hasler állítólag azt mondta a játékosoknak, megérti, hogy nehéz döntés elé kerültek, és támogatja őket abban, hogy nem játszanak ilyen mezben.

Nem ez volt az első alkalom, hogy egy rögbijátékos Ausztráliában kijelentette, hogy vallási meggyőződése ütközik a homoszexualitással.

Az ausztrál rögbisztár, Israel Folau 2017-ben bekapcsolódott az azonos neműek házasságáról szóló vitába, és kijelentette, hogy nem támogatja a házasság törvényessé tételét.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére