Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bordeaux polgármestere betiltotta a karácsonyfa-állítást városában

888.hu

2020.10.26. 15:59

A város zöld polgármestere szerint csak fasiszták és primitív katolikusok állítanak fát karácsonykor.

 

Az Origo jóvoltából tudhattuk meg, hogy Franciaországban a zöld/vörös progresszió eljutott a magyar 50-es évekig – végre valamit előbb feltalálunk, lásd: „fenyőünnep”, „télapó” -

Bordeaux zöld polgármestere a progresszió élére állva hadat üzent a karácsonyfának.

A hivatalos indoklás egyébként az, hogy „szegény fák” – tette meg mindezt egy fa székben üle egy fa íróasztalnál, feltehetőleg egy olyan épületben, melynek tetőszerezete fából épült.

Fasiszta, primitív katolikusoknak nevezi Bordeaux polgármestere azokat, akiket zavar, hogy be akarja tiltani a karácsonyfát

Az Origo már korábban beszámolt arról, hogy Bordeaux radikális baloldali polgármestere, Pierre Hurmic szó szerint hadat üzent a fenyőfáknak és a karácsonyi fenyőfaállítás hagyományainak. A zöldpárti polgármester úgy nyilatkozott nemrégiben, hogy szerinte a fenyőfák olyan „kivágott fák„, amelyek már „halottak”, 2020 végéig pedig el kell fogadni egy, a „fák jogairól„ szóló megállapodást, így aztán szóba sem jöhet a hagyományos december 24-i karácsonyfa-állítás Bordeaux főterén, de Hurmic általában akarja betiltani a karácsonyfa-állítást.

Mi lesz a következő? Szegény gyapot, szegény kukorica, együnk csak a földről lehullott, félig erjedt körtét? Hány évre vagyunk még Magyarországon attól, hogy egy jövőbeli „Karácsony” Gergely beszántja a Kossuth téri fát és betiltja karácsonyi vásárokat, és egy jövőbeli Index fogja ezt vehemensen védeni?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére