Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csak a jobboldali radikálisoktól védené meg az óvodásokat a német politikus

Szabó József

2022.02.25. 21:30

Nancy Faeser német szövetségi belügyminiszter szerint a gyerekeket már az óvodában meg kell tanítani a jobboldali szélsőségesség veszélyeire, de a baloldali szélsőségességet vagy az iszlámot nem említette.

 

„Össze kell zúznunk a jobboldali 'szélsőséges' hálózatokat” – mondta Nancy Faeser német szövetségi belügyminiszter a Frankfurter Allgemeine Zeitung című lapnak. „A jogállam nem fogadhatja el a gyilkosságra való felhívásokat és fenyegetéseket”. A miniszter a továbbiakban azt állította, hogy már a hároméves gyerekeket társadalmilag úgy kell nevelni, hogy idegenkedjenek a jobboldali radikalizmustól.

 

Határozottan küzdünk az erőszaknak ez ellen a táptalaja ellen, de a jobboldali szélsőségesség elleni harc sokkal korábban kezdődik, mégpedig a jó nevelőmunkával. Már az óvodában el kell kezdeni”

– mondta.

 

Miért nem kezdjük el az agymosást már az anyaméhben, csak a biztonság kedvéért?

– kérdezi cikkében a Summit News. Faeser kitart amellett, hogy a kisgyermekeket „játékos” módon kell megtanítani a témára, szerinte a kisgyermekek nem lehetnek többé kiszolgáltatottak a „kirekesztő ideológiáknak”.

 

A gyerekeket viszont nem fogják a baloldali szélsőségek veszélyeiről tanítani – hívja rá fel a figyelmet a Summit News, annak ellenére, hogy a baloldaliak rendszeresen erőszakosan támadnak meg jobboldali politikusokat az utcán, és

az Antifa tagjai megesküdtek arra, hogy meggyilkolják a német parlament tagjait.

 

Az iszlám szélsőségek jelentette veszélyre sem figyelmeztetik a gyerekeket, annak ellenére, hogy Németországot az elmúlt években többször iszlám szélsőségesek által elkövetett súlyos terrortámadás érte. A hisztéria ellenére a belügyminisztérium statisztikái azt mutatják, hogy 2021-ben kevesebb jobboldali szélsőséges támadás történt, mint 10 évvel ezelőtt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére