Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Demokraták népszerűsítik a kétéveseknek a transzidentitást

888.hu

2022.09.29. 07:55

A Zero to Three nevű, az adófizetők által finanszírozott szervezet a kétévesek transznemű identitását népszerűsíti – derült ki a Washington Free Beacon jelentéséből.

 

A szervezet azt állítja, hogy már kétéves korú gyermekeknél is jelentkezhetnek a „transznemű identitás” jelei, ezért arra ösztönzi a tanárokat, hogy „használják a kritikai fajelmélet tanait”, amikor a kicsikkel foglalkoznak.

 

A szervezetnek 3653 tagja van, és egyébiránt 2008 óta több mint 230 millió dollárnyi szövetségi támogatást kapott az Egyesült Államokban a gyermeknevelés átalakítására. Baloldali nézeteit pedig egy online konferencia
„Mit jelent transzneműnek lenni, és hogyan lehet támogatni az ilyen gyerekeket?”
és „A faji egyenlőség növelése az első 1000 napban: Családjaink és csecsemőink egészségének, jólétének és tanulásának védelme, előmozdítása és megőrzése”
című előadások során népszerűsítették.

Céljuk volt az ülés során, hogy foglalkozzanak a „nemi identitás kialakulásával, beleértve azt is, hogy milyen korán kezdődik a folyamat (2–3 éves korban), és azzal, hogyan tudják a szülők és a szakemberek megkülönböztetni a nemi identitás felfedezését a transznemű identitás kialakulásától”.

 

A Washington Free Beacon megjegyezte, hogy a szervezet 2027-ig további 52 millió dollárt fog kapni, beleértve a Biden-kormányzattól ebben a hónapban kapott 4,2 millió dolláros támogatást.

 

 

Bár a Zero to Three azt állítja magáról, hogy pártoktól független,

 

a szervezet kizárólag a demokraták által támogatott jogszabályokért lobbizott.

 

A pénzügyi adataiból az is kiderül, hogy a szervezetet Illinois állam demokrata kormányzója, J.B. Pritzker alapítványa, a Pritzker Children's Initiative támogatja.

 

J.B. Pritzker (Photo by Kamil Krzaczynski / AFP)

 

A Pritzker családnak kiterjedt kapcsolatai vannak a gyermek-transzneműség normalizálását célzó mozgalommal.

A Breitbart News korábban feltárta, hogy egy nyolcéves transznemű gyerekeknek szervezett éjszakai tábort éppen az a Tawani Alapítvány finanszírozott, melyet az a Jennifer Pritzker vezeti, aki J. B. Pritzker unokatestvére és egy transznemű milliárdos.

 

Jennifer Pritzker

 

Megjegyezendő, hogy a Zero to Three szeptemberi konferenciájának fő beszédét pedig John King, az Obama-kormányzat korábbi oktatási minisztere tartotta.

A Zero to Three decemberben szintén fog tartani egy konferenciát, melynek leírásában a következő szerepel:

 

Csatlakozzanak hozzánk, hogy felfedezzék bátor beszélgetések során a családokkal való kapcsolatteremtés különféle stratégiáit – kezdve a fejlődés szempontjából olyan kérdésektől, mint a kihívást jelentő viselkedés, egészen az olyan az érzékenyebb témákig, mint a rasszizmus, a családi erőszak, a nemi identitás vagy a bevándorlással kapcsolatos kérdések.”

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére