Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Döbbenetesnek és szürreálisnak tartják a szélsőbalos woke ideológiát Sebestyén Balázsék is

Prokaj Dávid

2023.02.03. 08:30

Lecsúsztál a rasszista csúszdán? Fogyasztottál Uncle Ben's terméket? Rasszista vagy! És még romantikusnak is tartod a Hófehérke csókjelenetét? Könnyen lehetsz a későbbiekben egy szexuális bántalmazó! A három rádiós ledöbbent azon, hogy miféle agymosás folyik woke ideológiába csomagolva a meséken keresztül Amerikában.

 

A csütörtöki Balázsék rádiós adásban téma volt az a sztori, hogy bezáratta a Disney cég a floridai Disneylandben található egyik csúszdáját, mivel rasszistának tartotta a rönkhajóját, amivel lecsúszhattak a gyerekek.

 

Itt tartunk a woke ideológiának köszönhetően.”

– vezette fel a témát Sebestyén Balázs.

A hirado.hu szerint az 1992-ben megnyitott látványosság bezárásának oka, hogy az szervesen kapcsolódott a Dél dala című, a polgárháború utáni Georgiában játszódó 1946-os filmhez. Mint arról a Spiked-online.com is beszámolt, a Song of the South az amerikai polgárháborút követő korszakban játszódik.

A filmben egy kisfiú az ültetvényekre látogat, ahol megismerkedik az ott dolgozó színesbőrű Rémusz bácsival, akivel aztán összebarátkozik. A rönkcsúszda pedig ezt a történetet mesélte el, ezt a csúszdát tartotta a Disney rasszistának. Ami döbbenetes, az az, hogy a gyerekek és a szülők szerették ezt a csúszdát, több ezren aláírták hogy megmaradhasson. De mindhiába, a csúszda nem maradhat, azt fel fogják újítani, ami után már nem lesz rasszista.

 

Nehéz ezt innen megérteni.”

– így Vadon János.

 

Már egy csúszda is lehet rasszista! A csúszda önmagában, érted, hogy mennyire beteg a dolog?!”

– értetlenkedett Sebestyén Balázs azon, hogy mennyire szürreális az, ami Amerikában történik.

 

Egyszerűen nem lehet, nem létezik, hogy ennyire, de tényleg ennyire rácsússzanak erre a dologra ilyen mélyen.”

– döbbent le szintén Vadon János azon, hogy mennyire elterjedt a woke ideológia.

 

Ez a történet nagyon át van esve a ló másik oldalára!”

– jelentette ki Sebestyén Balázs.

A történethez hozzátartozik, hogy a Splash Mountain nevű vízi csúszdára a felújítást követően egy olyan feldolgozás fog kerülni, ami A hercegnő és a béka című 2009-es animációs mesén fog alapulni.

 

Fehér nő fog csókolgatni egy békát vagy egy fekete kislány fog megcsókolgatni egy békát amivel egy mesztic herceg fog kibújni? Mi a megoldás? Hogyan csinálsz ebből jót, hogy valamelyik kisebbség ne sértődjön meg azon, hogy egyébként a békából előbújó királyfi az milyen származású? Irokéz? Apacs?”

– gondolkodik el Sebestyén.

„Eleve az egész történet egy zoofil sztori!” – adta meg a kegyelemdöfést Vadon János.

 

A rádiósok csak később tudták meg, hogy a Disney felújításban a hercegnő már színesbőrű lett.

A bezárt Splash Mountain helyére a felújítás után egy úgynevezett Tiana’s Bayou Adventure nevű mesefeldolgozás kerül. Ez a Hercegnő és a béka című animációs filmen alapul, melyben a cég történetének első „fekete hercegnője” szerepel.

– írja a híradó.hu.

 

„Egészen megdöbbentő, hogy mi lett ebből!” – értetlenkedtek a stúdióban ülők.

 

Az állatvédők meg hol lesznek ebben a sztoriban? Békát nem csókolgatunk!”

– töprengett Rákóczi Ferenc.

Az adásban emlékeztették a hallgatóságot a tavalyi történetre, amikor az Uncle Ben's rizsről leszedték a színesbőrű bácsit, és még a márka nevét is megváltoztatták.

 

Én nagyon sokszor vettem ilyen rizst, de akkor arról se jutott eszembe, hogy egyébként azt a rizst azt valamikor egyébként feketék termelték, és hogy az milyen rasszista, hogy egyébként a fehér rizs és a fekete fotó van rajta és önmagában rabszolgák termelték nekünk, rizszabáló fehéreknek egyébként a rizst!”

– gyónta meg adásban a „bűnét” Sebestyén.

 

 

Valamint kitértek a Hófehérke és a törpe híres jelenetére, amikor a halott lány a herceg csókjától ébred fel.

Haladóéknál ez már nem megható pillanat, ez számukra abúzusnak minősül, mivel Hófehérke eszméletlen volt, így nem kérte hogy bárki megcsókolja.

 

 

Egy magatehetetlen nőt ne csókolgasson a királyfi, egy arra járó akárki, mert ennek az az üzenete, hogyha egy nő vagy kislány fekszik valahol egy buliban akkor te felbátorodsz – teljesen beteg! – felbátorodsz ezen és akkor ha te látod a Hófehérkét, akkor te megcsókolod azt a lányt, vagyis magatehetetlenül ne csókolják meg. Talán az lett, hogy előbb felébred és aztán jön a csók vagy valami.”

– mutatta be a Disney agymenését Sebestény, majd hozzátette:

 

Azért ez a Walt Disney komolyan elmegy a fenébe! Komolyan, miket ír ez, nem!? Ne csókolgassa a koporsóban fekvő nőt!”

– tette hozzá ironizálva a műsorvezető. Pedig valóban, az progresszív-liberális woke mozgalomba már nem fér bele az, hogy bárkit álmába megcsókoljanak, mivel az „áldozat” nem egyezett bele. Így járt ugye Hófehérke is.

 

Tehát a gyereknek ezzel azt tanítjuk, hogy nem egyezett bele a csókba. Soha a büdös életbe nem gondoltam erre gyerekként!”

– vallott színt ismét Sebestyén arról, hogy milyen csapodár életet élt már gyerekkorában is.

 

Amikor összeesik valaki, és te odamész mesterségesen lélegeztetni, akkor előtte megkérdezed, hogy »elnézést, rátehetem a számat a szádra, hogy befúvást végezzek?« Hát nem tudod megkérdezni, hiszen nem tud válaszolni!”

– teszi fel a jogos kérdést Rákóczi Ferenc.

 

Sebestyén Balázs a végén levonta a konklúziókat:

 

Mindent, amit tanítunk a gyereknek a beleegyezés fontosságáról, azt aláássa Hófehérke! Megdöbbentő!”

 

 

Ha már belementek ennyire a woke-izmus őrültségeibe, tudjuk ajánlani a számukra a következő témákat:

 

 

 

 

 

 

 

Borítókép forrása: Balázsék Facebook oldala

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére