Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Donald Trump leoltotta a transzimádó LeBron Jamest

888.hu

2022.07.28. 14:10

Donald Trump korábbi és leendő amerikai elnök néhány napja a Turning Point USA Student Action Summit rendezvényén tartott beszédet a floridai Tampa Bayben, ahol szót ejtett az LMBTQ-lobbista, LeBron James minapi kijelentéséről is.

 

LeBron James a Los Angeles Lakers kosárlabdacsapat támadója korábban azt mondta, hogy szerinte a „transzneműeknek” abban a csapatban kell játszaniuk, amelyikben csak akarnak, legyen az női vagy férfi sportág.

Erre válaszolt most Donald Trump egy floridai rendezvényen, ha egy női csapat edzője lenne, ő lenne a legjobb és leigazolná a „transzneműséget” propagáló Jamest is:

 

Egyáltalán nem rajongok Lebron Jamesért. Nem szeretem őt, de azt mondanám: LeBron, gondoltál valaha arra, hogy nő leszel? Gondoltál már erre valaha? Mert szeretném, ha a csapatomban lennél. Örülnék, ha a csapatunkban lennél, LeBron.”

 

Nem ez volt az első alkalom, hogy Trump az egyik beszéde során azt ajánlja Jamesnek, hogy változtassa meg a nemét, ha már úgyis annyira odavan a „transzneműekért”.

A LeBron-félékről azt is elmondta, hogy ők hisznek a baloldali genderideológiában és a mérgező kritikus fajelméletben:

Azt akarják, hogy a fiatalok szégyent és megvetést érezzenek hazánk és örökségünk iránt.”

 

Majd hozzátette:

Hiszünk abban, hogy nincs nagyobb vagy igazságosabb erő, mint az amerikai büszkeségünk.”

– folytatta.

 

 

Trump szombati tampai beszédében azt is egyértelművé tette, hogy csak két nem létezik.

Mi viszont két nemben hiszünk. Vannak férfiak, és vannak nők. Két nem. És hisszük, hogy minden amerikait, bármilyen származású, szabadnak és egyenlőnek teremtett a mindenható Isten. Ezek azok az elvek, amikért nap mint nap küzdünk.”

– mondta.

LeBron James egyébként nem csak az LMBTQ-propaganda szolgálatában áll, botrányosan nyilatkozott a BLM-hisztéria alatt is.

 

Korábban megírtuk, hogy egy intézkedés közben egy rendőr önvédelemből lelőtt egy fekete bőrű késes támadót is. Erről a rendőrtisztről James képet tett fel a netre, fenyegető megjegyzésekkel, gyakorlatilag a levadászására tett buzdítással:

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére