Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Drag queeneket futtatott, most gyerekpornóval bukott le az LMBTQ-aktivista

888.hu

2021.03.23. 18:10

A drag queenek között sem ritka a pedofília.

 

Különleges ügynökök vették őrizetbe Brett Blomme-ot, a Milwaukee megyei kerületi bíróság bíráját, aki gyermekpornográf tartalmakat küldözgetett a Kik üzenetküldő alkalmazáson keresztül 2020 októberében és novemberében. A bírósági papírok szerint a 38 éves Blomme 27 videót és képet tett közzé, köztük két fájl is akadt, amelyet a Milwaukee megyei kormány épületében töltöttek fel.

A Milwaukee Journal Sentinel című lap beszámolója szerint Blomme korábban a

Cream City Alapítvány nevű szervezet vezetője volt, amely különböző LMBTQ-csoportoknak adott támogatásokat Milwaukee körzetében.

A lap szerint a férfi ráadásul LMBTQ-támogató is volt. Blomme egyébként egy férfival házasodott össze, és két gyermeket fogadtak örökbe.

A Cream City arra buzdította az embereket, hogy pénzügyileg támogassák az úgynevezett Drag Queen Story Hour nevű rendezvényeket, amelyeken nőnek öltözött férfiak olvasnak fel sok esetben óvodás gyerekeknek.

 

Tavalyelőtt Houstonban egy olyan drag queen állt ki a gyerekek elé, akit tíz évvel korábban elítéltek szexuális bűncselekmények miatt.

Alberto Garza, drag queen nevén Tatiana Mala Nina, 2009-ben öt év felfüggesztett büntetést kapott, mert még 2006-ban orálisan közösült egy 8 éves fiúval.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére