Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy kérdéssel intézte el a BLM-aktivistát a rendőr

888.hu - V4NA

2020.08.13. 08:00

Van az a helyzet, amikor a fagyi visszanyal, és ez történt most a portlandi BLM-tüntetőkkel is. Az egyik intézkedő férfi rendőr a saját ideológiájukat fordította ellenük, amikor egy nő motozásánál megkérdőjelezték, hogy ő férfiként megmotozhatja-e.

A V4NA nemzetközi hírügynökség beszámolója szerint Portlandet már hónapok óta sújtják a szélsőséges Black Lives Matter-tüntetések, amelyek rendkívül erőszakosak is. A kivezényelt rendőrök felettébb nehéz helyzetben vannak, hiszen sokszor támadnak rájuk a tüntetők, például kövekkel vagy egyéb tárgyakkal dobálják meg őket.

A szélsőséges tüntetők megtámadták már többek között a bíróság és a rendőrség épületét is. Az egyik legutóbbi esetnél azonban már a rendőrök is megelégelték a baloldali aktivisták tetteit, és saját elvükkel vágtak vissza nekik.

A hétvége során ugyanis egy újságíró észrevette, hogy a rendőrök letartóztattak egy női tüntetőt, és egyből odament a hatóság embereihez megkérdezni, hogy van-e a helyszínen női rendőr, mert csak ő motozhatja meg a letartóztatott nőt – ugyanis a helyszínen ekkor csupán férfi rendőrök tartózkodtak.

Az egyik férfi rendőr aztán erre válaszul megkérdezte az újságírót, hogy honnan tudja, hogy ő nem nőnek azonosítja magát? A tiszt kérdése teljesen helyénvaló volt, hiszen éppen a baloldali ideológia követői hangoztatják azt, hogy manapság bárki bárminek vallhatja magát – így egy férfi gondolhatja magáról azt, hogy ő valójában nő.

A rendőr éles eszű visszavágása azonban nem nyerte el a jelenlévők tetszését, volt, aki egyből beszólt neki, más pedig azt kiabálta neki, hogy utálja. Ugyanakkor az interneten már többen is támogatásukat fejezték ki a rendőr iránt – volt olyan kommentelő, aki egyenesen briliánsnak találta a rendőr válaszát, más pedig arra mutatott rá, hogy a haladó baloldal által kreált világ néhány helyzetben nekik is kellemetlenséget okoz.

De olyan is volt, aki felhívta rá a figyelmet, hogy a rendőr által feltett kérdést egyébként érdekes módon teljesen jogosnak találják a baloldaliak más eseteknél.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére