Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy új tanulmány szerint a „nemi hovatartozást megerősítő ellátásoknak” nincs orvosi alapja

888.hu

2022.12.28. 20:45

Az egész csak placebo.

 

Miközben az amerikai baloldal az egészségügyi intézményekben a „nemi hovatartozást megerősítő ellátást” erőltetik a gyerekekre, egy új tanulmány szerint az ilyen „ellátás” nem rendelkezik orvosi alapokkal.

 

Az állítólagos előnyök nem nagyobbak a placebo hatásnál.”

– állapította meg a Sex Matters brit nonprofit szervezet tanulmánya.

 

A tinédzserek »nemeket megerősítő« gondozási modellje olyan bizonyítékokon alapul, amelyek vizsgálat alatt szétesnek.”

– állítja a csoport, hozzáteszik: „Erős bizonyíték van arra, hogy ez az orvosi út fizikai károkat okoz. Meddőséghez és a jövőbeli szexuális funkciók elvesztéséhez vezethet; a számos mellékhatás mellett a csontok egészsége is kárt szenved.”

A Sex Matters szerint ezek a mellékhatások elfogadhatóak lennének, ha jelentős mentális egészségügyi előnyökkel járnának, de úgy találják, hogy ezek az előnyök nem léteznek.

 

A „nemi megerősítő ellátás” egy baloldali kifejezés, amelyet a gyermekek szociális és orvosi „átmenetének” támogatására használnak, amely gyakran kasztráló hormonkezeléseket és pubertásblokkolókat, valamint nemi szervi csonkító műtéteket foglal magában.

A kasztrációt és a csonkítást támogató orvosok gyakran azzal érvelnek, hogy az ilyen „kezelési” lehetőségek szükségesek a gyermek mentális problémáinak orvoslásához, sőt, odáig mennek, hogy a szülőket a saját gyermekük öngyilkosságának kilátásba helyezésével fenyegetik, ha nem indulnak el a „nemi átalakulás” visszafordíthatatlan útján.

A Biden-kormányzat, a Demokrata Párt és a magánszektorbeli szövetségesek is támogatják az elgondolást, sőt azzal érvelnek, hogy a kémiai és társadalmi átmenetet egyre korábban kellene elkezdeni a gyermek életében.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére