Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felmondott egy biszexuális tanár, mert levették az illegálisan kitett Pride-zászlóját

888

2021.11.30. 17:40

Felmondott egy biszexuális tanár, miután egy michigani iskola igazgatósága felszólította, hogy vegye le a Pride-zászlóját.

 

A michigani Three Rivers település egyik iskolakerületében november 22-én egy e-mailt küldtek a tanároknak, hogy távolítsák el a Pride-zászlót az osztálytermeikből. Az e-mail arra utasította a tanárokat, hogy a nap elején, a diákok érkezése előtt vegyék le a Pride-zászlójukat, és további értesítésig ne helyezzék vissza azokat.

Röviddel az e-mail kézhezvétele után Russell Ball biszexuális testnevelő tanár felmondott. Az esetet követően a TikTokon magyarázta, hogy miután utasították, hogy távolítsa el a zászlót, ennek nem volt hajlandó eleget tenni. Tehát semmibe vette a munkáltatói utasítást, amely az ideológiai jelkép eltávolítására szólította fel.

„Nem akartam aktív résztvevője lenni egy olyan marginalizálódott csoport elnyomásának, amelyhez én is tartozom” – mondta Ball. „A Pride zászlaja a szeretetet, az elfogadást és az egyenlőséget jelképezi.”

Ugyanakkor a tanár azt sem fogadta el, hogy valakinek az övétől eltérő véleménye lehet, vagy egyszerűen csak nem akar Pride-zászló alatt tanulni.

Ball lemondását követően a Three Rivers ideiglenes felügyelője, Nikki Nash nyilatkozott az MLive-nek:

Továbbra is együttműködünk a kerületi jogi irodával és az oktatási tanáccsal annak érdekében, hogy minden diák számára biztonságos tanulási környezetet biztosítsunk.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére