Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Félnek az ukrán menekültek Angliában a sok muszlim miatt

888.hu

2023.01.27. 15:00

Érdekes riportot adott le a Channel 4.

 

A brit állami Channel 4 műsorszolgáltató a héten közzétett egy, az ukrán menekültek angliai integrációjának helyzetéről szóló riportot, amelyből kiderült, hogy az Oroszországgal vívott háború miatt hazájukból menekülni kényszerülők közül néhányan megdöbbentek, sőt megijedtek Anglia azon részeinek etnikai összetételétől, ahol éltek.

A beszámoló szerint valamivel több mint százezer ukrán keresett menedéket az Egyesült Királyságban – túlnyomó többségük nő és gyermek. De nem mindegyiküknek volt könnyű beilleszkedni egy olyan országban, ahol az etnikai sokszínűség és a kulturális értékek nagyon különböznek attól, amit otthon megszoktak.

A Channel 4-nak nyilatkozva egy birminghami nő, aki a Homes for Ukraine program keretében megnyitotta otthonát egy menekültnek, elmondta, hogy a menekült anya azt mondta neki, hogy el akarja hagyni a környéket, mert veszélyes, mivel „túl sok a muszlim és túl sok a más bőrszínű ember”.

 

 

Az ukrán anya attól is tartott, hogy a fiát a helyi iskolába küldi, ahol „a gyerekek többsége történetesen fekete és ázsiai”, és mert „nincs elég fehér gyerek”.

Nem feltétlenül vettük figyelembe a kulturális különbségeket.”

– mondta a birminghami háztulajdonos.

A nő szerint a szomszédai többsége muszlim. Sokan közülük kasmíriak vagy pakisztániak, indiaiak, és csodálatos emberek.

A közszolgálati műsorszolgáltató ezután interjút készített Oksana menekülttel, aki elmondta, hogy „Kijev legjobb részéből Birmingham legrosszabb környékére” érkezett, és hogy aggódik az esetleges iszlám terrorizmus miatt.

 

Oksana egyenesen azt állította, hogy véleménye nem a tudatlanságból fakad, és „olvasta a rendőrségi statisztikákat”, és angol nyelvű híreket, illetve „nagyon sok veszélyes történetet” hallott a helyiektől az iszlám terrorizmusról és erőszakról.

 

 

A teljes riport itt nézhető meg:

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére