Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felvétel készült arról, ahogy a nemek közötti különbségek felszámolására buzdít egy tanár

888.hu

2022.02.28. 07:20

Egy diák titokban rögzítette, amint a pedagógus arra buzdítja őket, hogy bontsák le teljesen a nemek közötti különbségeket.

 

Az arizónai tanárnőről nyilvánosságra hozott hangfelvételből kiderült, hogy a pedagógus a nemek közötti határvonalak elhomályosítására buzdította a diákokat, és azt mondta nekik, hogy ezt a tevékenységüket addig kell folytatniuk, ameddig el nem tűnnek a nemek közötti különbségek, és ezzel a nemek is – írta meg a V4NA.

A pedagógus tizenéveseket tanít, a felvételen pedig az hallható, amint arról beszélget egy osztállyal, hogy mit nem tehet egy fiú a társadalmi elvárások szerint.

 

Mit tehet meg, és mit nem egy fiú, hogy a társadalmi elvárásoknak megfelelően viselkedjen?”

– kérdezte Adams az osztálytól. Az osztály erre nem válaszolt érdemben, ezért a tanárnő kezdett példákat kezdett felhozni, mint a sírás, sminkelés, csinosnak tűnés, lányos ruhák viselése és a Barbie-kkal való játék, majd pedig kiemelte, hogy ezeket a társadalmi elvárásokat az emberek sokszor a családtagjaiktól tanulják el kiskorukban. Egy lány azt kérdezte, hogy „a fiúknak sírniuk kellene?” A többi diák erre egyértelműen nemmel válaszolt, majd pedig a pedagógus visszakérdezett, hogy a társadalom szerint ugyan nem kell kimutatniuk a fiúknak az érzelmeiket, de mi a gyerekek véleménye? A diákok erre vegyesen válaszoltak, mire

Adams elkezdte csúfolni őket, és gúnyos hangon azt mondta: Ne mutassátok ki az érzelmeiteket. Ez lányos dolog, kis nyuszik.”

 

Adams ezek után kifejtette, hogy szerinte a társadalom mára a jó irányba változott és a felsorolt dolgok mindegyikét szabad csinálni a fiúknak. „Szóval, tartsátok észben, hogy a társadalmunk némileg megváltozott, oké? A legtöbb ember számára már nincs a nemek között egy szilárdan meghúzott vonal, oké? Ez a vonal elmosódik, azonban még mindig vannak olyanok a társadalmunkban, az idősebb generációk, akiknek ez a képzeletbeli vonal teljesen szilárd, ez azért van, mert ők így nőttek fel, ez az ő mentalitásuk.”

Adams azzal folytatta, hogy a mostani és a jövő generációi annyira elmossák majd a nemek közötti határt, hogy a nemek nem is fognak létezni.

 

„De ahogy a ti generációtok és az utánatok következő generációk eljönnek, reméljük, hogy ez a határvonal teljesen eltűnik, és nem lesz határvonal. Akkor pedig végre szabadok lesztek és azok lehettek, akik lenni akartok. Úgy öltözködhettek, viselkedhettek és azt tehettek amit akartok”, mondta a tanárnő.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére