Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felvétel készült arról, ahogy a nemek közötti különbségek felszámolására buzdít egy tanár

888.hu

2022.02.28. 07:20

Egy diák titokban rögzítette, amint a pedagógus arra buzdítja őket, hogy bontsák le teljesen a nemek közötti különbségeket.

 

Az arizónai tanárnőről nyilvánosságra hozott hangfelvételből kiderült, hogy a pedagógus a nemek közötti határvonalak elhomályosítására buzdította a diákokat, és azt mondta nekik, hogy ezt a tevékenységüket addig kell folytatniuk, ameddig el nem tűnnek a nemek közötti különbségek, és ezzel a nemek is – írta meg a V4NA.

A pedagógus tizenéveseket tanít, a felvételen pedig az hallható, amint arról beszélget egy osztállyal, hogy mit nem tehet egy fiú a társadalmi elvárások szerint.

 

Mit tehet meg, és mit nem egy fiú, hogy a társadalmi elvárásoknak megfelelően viselkedjen?”

– kérdezte Adams az osztálytól. Az osztály erre nem válaszolt érdemben, ezért a tanárnő kezdett példákat kezdett felhozni, mint a sírás, sminkelés, csinosnak tűnés, lányos ruhák viselése és a Barbie-kkal való játék, majd pedig kiemelte, hogy ezeket a társadalmi elvárásokat az emberek sokszor a családtagjaiktól tanulják el kiskorukban. Egy lány azt kérdezte, hogy „a fiúknak sírniuk kellene?” A többi diák erre egyértelműen nemmel válaszolt, majd pedig a pedagógus visszakérdezett, hogy a társadalom szerint ugyan nem kell kimutatniuk a fiúknak az érzelmeiket, de mi a gyerekek véleménye? A diákok erre vegyesen válaszoltak, mire

Adams elkezdte csúfolni őket, és gúnyos hangon azt mondta: Ne mutassátok ki az érzelmeiteket. Ez lányos dolog, kis nyuszik.”

 

Adams ezek után kifejtette, hogy szerinte a társadalom mára a jó irányba változott és a felsorolt dolgok mindegyikét szabad csinálni a fiúknak. „Szóval, tartsátok észben, hogy a társadalmunk némileg megváltozott, oké? A legtöbb ember számára már nincs a nemek között egy szilárdan meghúzott vonal, oké? Ez a vonal elmosódik, azonban még mindig vannak olyanok a társadalmunkban, az idősebb generációk, akiknek ez a képzeletbeli vonal teljesen szilárd, ez azért van, mert ők így nőttek fel, ez az ő mentalitásuk.”

Adams azzal folytatta, hogy a mostani és a jövő generációi annyira elmossák majd a nemek közötti határt, hogy a nemek nem is fognak létezni.

 

„De ahogy a ti generációtok és az utánatok következő generációk eljönnek, reméljük, hogy ez a határvonal teljesen eltűnik, és nem lesz határvonal. Akkor pedig végre szabadok lesztek és azok lehettek, akik lenni akartok. Úgy öltözködhettek, viselkedhettek és azt tehettek amit akartok”, mondta a tanárnő.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére